Άλλο… νίλα κι άλλο Βίλα (video)
Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο 10ο λεπτό, η Βίλα έδειξε χαρακτήρα και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, θριάμβευσε με 4-3 στο ντέρμπι των δυτικών Μίντλαντς.
Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο 10ο λεπτό, η Βίλα έδειξε χαρακτήρα και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, θριάμβευσε με 4-3 στο ντέρμπι των δυτικών Μίντλαντς.
Από τη μία ο βροχερός καιρός, από την άλλη η αστοχία, στέρησαν στην Τσέλσι δύο πολύτιμους βαθμούς. Οι «μπλε» έμειναν στο 0-0 με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και υπολείπονται πλέον τρεις πόντους από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι!
Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε της Τότεναμ με 5-1 στο «White Hart Lane», αποδεχόμενη με χαρά την ισοπαλία της Άρσεναλ στην έδρα της Σαουθάμπτον. Αποχώρησε τραυματίας ο Σέρχιο Αγουέρο, πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τους γηπεδούχους.
Περίμενε μήνες αυτή τη στιγμή, όμως τελικά τα κατάφερε! Η Σάντερλαντ συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις, νίκησε 1-0 την Στόουκ στο «Στάδιο του Φωτός» και ξέφυγε μετά από πολύ καιρό από την επικίνδυνη ζώνη!
Ούτε στο ντέρμπι με την Κάρντιφ (8/2) είναι σίγουρο εάν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Μίτσου!
Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Σέρχιο Αγουέρο εκφράζονται στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Αργεντινό να νιώθει ενοχλήσεις στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Τότεναμ και να αποχωρεί ως αλλαγή από την αναμέτρηση.
Με τη φανέλα της Γουότφορντ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αγωνίζεται ο Ντάνιελ Τόζερ.
Στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τρία χρόνια προχώρησε ο νεαρός τερματοφύλακας, Σαμ Τζόνστοουν.
Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της Έβερτον, μετά τον τραυματισμό του Ρομέλου Λουκάκου, άλλαξαν. Πλέον, τα «ζαχαρωτά» αναζητούν ενίσχυση στην επίθεση, με το όνομα του Μπαφετίμπι Γκομίς να απασχολεί έντονα!
This is the Premier League. Μετά από ένα φανταστικό μισό, Άστον Βίλα και Γουέστ Μπρομ είναι ισόπαλες 3-3, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2-0, τους γηπεδούχους να απαντάνε με τρία γκολ και τον Μουλούμπου να διαμορφώνει το σκορ ημιχρόνου.