Γουίλσιρ: «Απίστευτη ομάδα η Λίβερπουλ»
Λίγο πριν την δεύτερη σε διάστημα λίγων ημερών συνάντηση της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ, ο Τζακ Γουίλσιρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «κόκκινους».
Λίγο πριν την δεύτερη σε διάστημα λίγων ημερών συνάντηση της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ, ο Τζακ Γουίλσιρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «κόκκινους».
Δικαίωμα να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά έναν χρόνο, ενεργοποιώντας ειδικό όρο σε αυτό, έχει ο Πατρίς Εβρά σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sunday Times»που τονίζει πως ο Γάλλος είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ», έχοντας στο μυαλό του τα... χρήματα.
Ήρθε η ώρα του. Με τον Λασινά Τραορέ να ντεπουτάρει μπροστά στο κοινό του «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον υποδέχεται τη Σουόνσι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.
Σηκώνει μανίκια και αναλαμβάνει δουλειά από την Κυριακή ο Φέλιξ Μάγκατ που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο της Φούλαμ.
Η κακή διαχείρηση στο θέμα της πώλησης του Γιόαν Καμπάιγ, η αδιαφορία της διοίκησης το τελευταίο διάστημα, αλλά και η απόφασή του τελευταία να κόψει το ρεπό στους ποδοσφαιριστές της Νιούκαστλ αποδεικνύουν ότι ο Άλαν Πάρντιου οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον... γκρεμό!
Καμία οριστική συμφωνία και σίγουρα καμία… υπογραφή δεν υπάρχει ανάμεσα σε Ρούνεϊ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμα, σύμφωνα με τον σύλλογο.
Στην Μπάγερν Μονάχου δεν κοιτάζουν... αφ’ υψηλού την Άρσεναλ. Αντιθέτως... Ο Φίλιπ Λαμ αναφέρθηκε στους κινδύνους που εγκυμονούν τα δύο ερχόμενα παιχνίδια της ομάδας του με τους Λονδρέζους για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στα κοινά στοιχεία που διακρίνει ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
Τον σεβασμό του και την εκτίμησή του για την Μπάγερν Μονάχου που την Τετάρτη θα βρει στον δρόμο της η Άρσεναλ, εξέφρασε ο Μεσούτ Εζίλ.
Βλέπεις τον αμυνόμενο να έρχεται προς το μέρος σου. Καταφέρνεις να τον περάσεις και μπορείς να συνεχίσεις κανονικά την φάση. Τότε γιατί ρε αθεόφοβε, Στέφαν Γιόβετιτς, πας και πέφτεις λες και σε χτύπησε το ρεύμα; Γιατί;
Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διάρκειας 4,5 ετών έναντι συνολικά 70 εκ. λιρών έβαλε ο Γουέιν Ρούνεϊ. Αυτό υποστηρίζουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι «Sunday Times» και «Sun on Sunday» με τον Άγγλο στράικερ να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.