Έσπασε το «φράγμα» του 1 δις ο Μουρίνιο!
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που το κόστος των μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του στους πάγκους, έχει ξεπεράσει το 1 δις λίρες!
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου που το κόστος των μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του στους πάγκους, έχει ξεπεράσει το 1 δις λίρες!
Δεν αποκλείεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στη διεκδίκηση του Φαμπίνιο, μιας και οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» βλέπουν ότι η περίπτωση του Σερζ Οριέ της Παρί Σεν Ζερμέν δύσκολα θα προχωρήσει...
Τον μονοετή δανεισμό του Κάμερον Μπόρθγουικ-Τζάκσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε η Λιντς.
Την ώρα που τα δημοσιεύματα περί επιστροφής του στην Αγγλία, βάσει των όσων δήλωσε ο ίδιος στο δικαστήριο, δίνουν και παίρνουν, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκεται στην αποστολή της για τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ανοιχτοχέρης ο... special. Κιμπάρης. Όταν θέλει κάτι, θα το πάρει. Και θα δώσει και το κάτι παραπάνω. Θα το κάνει με ζεστή καρδιά ρε παιδί μου! Όπως τα έχει «σκάσει» ζεστά – ζεστά τα εκατομμύρια για τις μεταγραφές.
Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για να ξεκινήσει ο φετινός μαραθώνιος του αγγλικού πρωταθλήματος, ο οποίος θα είναι ο πρώτος από το 1992 και τη σύσταση της Πρέμιερ Λιγκ που θα διεξαχθεί χωρίς Σκωτσέζο προπονητή στο τιμόνι-έστω και-μιας εκ των συμμετεχόντων ομάδων.
Μία τεράστια αποκάλυψη φέρνουν στο «φως» οι «Times», με την έγκυρη βρετανική εφημερίδα να κάνει λόγο για ενδιαφέρον από πλευράς -αγνώστου μέχρι στιγμής- Κινέζου δισεκατομμυριούχου, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Δεν αποκλείεται μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, να υπάρξει πρόταση από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για την απόκτηση του μέσου της Μπαρτσελόνα, Σέρχι Ρομπέρτο.
Να αποδείξει στον Ζοσέ Μουρίνιο πως έκανε λάθος με την πώλησή του στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, θέλει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Iσπανών Αντνάν Γιανουζάι.
Μια ανάσα από την επιστροφή του στην Πενιαρόλ βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Βαρέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Manchester Evening News».