«Ο Nτε Χέα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου»
Την άποψή του πως ο Νταβίντ Nτε Χέα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου αυτή την στιγμή, εξέφρασε ο Τζέιμι Κάραγκερ.
Την άποψή του πως ο Νταβίντ Nτε Χέα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου αυτή την στιγμή, εξέφρασε ο Τζέιμι Κάραγκερ.
Να επιβεβαιώσει για άλλο ένα παιχνίδι πως βρίσκεται σε καλή φόρμα, θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 στην Λισσαβόνα, την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να βάλει τέλος στις φήμες σχετικά με το μέλλον του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μόνο εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφασίσει να προσφέρει… γενναιόδωρη αύξηση στις ετήσιες απολαβές του Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει ελπίδες για να τον κρατήσει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια!
Μάλλον απογοητευτική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη συγκομιδή των τελευταίων δέκα εκτός έδρας αποτελεσμάτων του Ζοσέ Μουρίνιο απέναντι στους έξι «ισχυρούς» της Πρέμιερ Λιγκ.
Ακόμη και εν αμφιβόλω μπορεί να τεθεί το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εάν η διοίκηση δεν δεν προβεί σε «γενναία» αύξηση στα 15 εκατομμύρια λίρες που δίνει ετησίως στον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά και εάν δεν επενδύσει ακόμη περισσότερο σε ποδοσφαιριστές, φήμες που έρχονται στον απόηχο των όσων δήλωσε ο ίδιος για το μέλλον του.
Η FA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η «πατημασιά» του Ρομέλου Λουκάκου στον Ντέγιαν Λόβρεν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ δεν έγινε εσκεμμένα, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα επιβληθεί καμία τιμωρία στον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
.Για όποιον θα είχε την λάθος σκέψη πως ο Μουρίνιο βρήκε απάνεμο λιμάνι στο Ολντ Τράφορντ και πως θα προσπαθήσει να μιμηθεί τον Σερ Αλεξ μένοντας χρόνια εκεί, ήρθε η δήλωση του Πορτογάλου να ανακατέψει τα λιμνάζοντα νερά και να αφήσει κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Απαντήσεις σε όσους τον επικρίνουν, όσον αφορά στην απόδοσή του στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρομέλου Λουκάκου.
Μπορεί η Βαλένθια να επικράτησε στην Σεβίλλη με το επιβλητικό 6-3 της τοπικής Μπέτις, αλλά η νίκη της είχε «άρωμα» Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ο Αντρέας Περέιρα των φιλοξενούμενων, με εκπληκτικό σουτ στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.