Άνω- κάτω με το VAR, «βράζουν» στη Γιουνάιτεντ! (pic)
Χαμό έχει προκαλέσει στην Αγγλία η φάση με το γκολ του Μάτα που δεν μέτρησε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Χάντερσφιλντ, έπειτα από τη… συμβολή του VAR!
Χαμό έχει προκαλέσει στην Αγγλία η φάση με το γκολ του Μάτα που δεν μέτρησε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Χάντερσφιλντ, έπειτα από τη… συμβολή του VAR!
Στην αποτελεσματικότητα που επέδειξαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις αντεπιθέσεις που εκδήλωσαν στην νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση (2-0) με τη Χάντερσφιλντ για τον πέμπτο γύρο του FA Cup στάθηκε μετά το παιχνίδι ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Θέση στα προημιτελικά του FA Cup εξασφάλισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας στο «John Smith’s» με σκορ 2-0 της Χάντερσφιλντ. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Ρομέλου Λουκάκου (3’, 56’).
Το γκολ του Ρομέλου Λουκάκου από το τρίτο λεπτό είναι αυτό που χωρίζει της Χάντερσφιλντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το πέρας των πρώτων 45 λεπτών, στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο «John Smith’s» για τον πέμπτο γύρο του FA Cup.
Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Πολ Πογκμπά στο παιχνίδι του 5ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Χάντερσφιλντ, ματς με το οποίο κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας.
Εκτός του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Χάντερσφιλντ εξαιτίας ασθένειας τέθηκε ο Πολ Πογκμπά.
Η απόκτηση ενός χαφ θα αποτελέσει προτεραιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με δημοσιεύματα μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι αυτή του Ζαν Μισέλ Σερί.
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να χτυπήσει την «πόρτα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Πολ Πογκμπά προέβη ο γνωστός δημοσιογράφος, Γκιγέμ Μπαλάγκ!
Απολύτως αναληθή χαρακτήρισε εκνευρισμένος ο Ζοσέ Μουρίνιο τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «κόντρα» και πρόβλημα επικοινωνίας ανάμεσα στον ίδιο και τον Πολ Πογκμπά!
Ο Ερίκ Μπαϊγί έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και βρίσκεται στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο για τη σαββατιάτικη (17/2) αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Χάντερσφιλντ.