Ραλφ Ράνγκνικ: Θέλει τον Κρίστοφερ Άρμας για βοηθό του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ
Ο Ραλφ Ράνγκνικ φημολογείται πως θέλει τον 49χρονο Αμερικανό τεχνικό, Κρίστοφερ Άρμας για βοηθό του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ραλφ Ράνγκνικ φημολογείται πως θέλει τον 49χρονο Αμερικανό τεχνικό, Κρίστοφερ Άρμας για βοηθό του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Φρεντ έδωσε τη νίκη με ένα ωραίο σουτ με το κακό του πόδι απέναντι στην Πάλας και ανάμεσα σε αυτούς που το πανηγύρισαν στο Όλντ Τράφορντ, ήταν και ο μικρός γιος του Βραζιλιάνου.
Ο Στίβεν Τζέραρντ μετά το «Άνφιλντ» για την επιστροφή στο οποίο ήδη προετοιμάζεται, θα βρεθεί στις αρχές του 2022 και στο «Ολντ Τράφορντ», αφού η Άστον Βίλα κληρώθηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
Ο Ραλφ Ράνγκνικ άφησε τον ενθουσιασμό του να βγει στην επιφάνεια με το γκολ του Φρεντ και λίγο αργότερα μιλώντας στις κάμερες έκανε πλάκα με τον Βραζιλιάνο χαφ γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι εκείνος σκόραρε με το δεξί πόδι!
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποχωρεί, η ψυχολογία του Φρεντ διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό και ο Βραζιλιάνος μέσος ανεβάζει αισθητά την απόδοσή του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον, όπως έδειξε και απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, δεν φοβάται ούτε να σουτάρει. Και μεταξύ μας… καλά έκανε!
Ο Ισπανός γκολκίπερ δεν δέχθηκε γκολ στο Όλντ Τράφορντ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, κρατώντας το «μηδέν» εντός έδρας έπειτα από τη εμφατική νίκη με 9-0 απέναντι στη Σαουθάμπτον τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ο Ραλφ Ράνγκνικ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση της ομάδας στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Μάντσεστε Γιουνάιτεντ.
Την πιο πειστική φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επικρατούν με 1-0, αντλώντας ώθηση από το ντεμπούτο του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο τους. Την λύση έδωσε ο Φρεντ με εντυπωσιακό πλασέ με το «κακό» του πόδι, ενώ ο Γερμανός προπονητής έγινε ο 5ος στην μετά-Φέργκιουσον εποχή που κερδίζει στην πρώτη του επίσημη υποχρέωση. Ολοκληρωτική εμφάνιση για τους γηπεδούχους, με το μηδέν παθητικό να κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2021!
Όλα έτοιμα για το ντεμπούτο του Ραλφ Ράνγκνικ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, σε μία πρώτη αγωνιστική που συνήθως κρίνεται επιτυχημένη για τους νέους προπονητές της, αλλά ενίοτε… επιφυλάσσει κινδύνους. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το «βίωσε», εν αντιθέσει με τον Μάικλ Κάρικ που εξέπληξε άπαντες ευχάριστα!
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέσω του βιβλίου του που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες μίλησε για το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι έχει νοοτροπία μικρής ομάδας.