Κάρικ: «Το απολαμβάνουμε με Μουρίνιο»
Απολαυστικές είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι πρώτες προπονήσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τον Μάικλ Κάρικ.
Απολαυστικές είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι πρώτες προπονήσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τον Μάικλ Κάρικ.
Σε εστιατόριο με βραζιλιάνικη κουζίνα πέρασε το βράδυ της Πέμπτης ο Ζοσέ Μουρίνιο, επιλέγοντας για παρέα τους συνεργάτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε κατάστημα της Adidas στο Χονγκ – Κονγκ φαίνεται ότι ... αποκαλύφθηκε η νέα φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα να μην έχει επισημοποιήσει ακόμα την εμφάνιση για τη σεζόν 2016-2017.
Άλλοι λίγο και άλλοι για πολλά χρόνια, άλλοι επιτυχημένα και άλλοι όχι, όλοι οι προπονητές των ομάδων της φετινής Πρέμιερ Λιγκ έχουν υπάρξει ποδοσφαιριστές. Κάποιοι από αυτούς πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις σε ατομικό και προσωπικό επίπεδο, αντίθετα κάποιοι κυριολεκτικά πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Το england365.gr θυμάται...
Εκτός πλάνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για νέα σεζόν βρίσκονται οι Τάιλερ Μπλάκετ και Γκιγιέρμο Βαρέλα, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να επιδιώκει την πώληση των δύο ποδοσφαιριστών.
Τις εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένουν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν, προετοιμάζοντας ήδη το πλάνο... δράσης τους!
Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από απουσία 10 μηνών ετοιμάζεται ο Λουκ Σο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο φιλικό απέναντι στη Γουίγκαν.
Την περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγας θα εξετάσει ο Ζοζέ Μουρίνιο για τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.
Ψηλά στην λίστα του ενδιαφέροντος του Τύπου φρόντισε να κρατήσει τον Πολ Πογκμπά για ακόμη μία ημέρα ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, κάνοντας νέες... μπερδεμένες δηλώσεις για το μέλλον του πελάτη του, κατά τις οποίες ναι μεν ο Γάλλος θέλει να παραμείνει στην Γιουβέντους αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.
Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε ο Γουέιν Ρούνεϊ για το νέο του προπονητή, εκφράζοντας παράλληλα την ανυπομονησία του να δουλέψει υπό τις οδηγίες του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Inside United».