Ελπίζει σε άμεση επιστροφή ο Μάτα
Με την ελπίδα να επιστρέψει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους ευχαρίστησε τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χουάν Μάτα
Με την ελπίδα να επιστρέψει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους ευχαρίστησε τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χουάν Μάτα
Ευχάριστα τα νέα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεσή του για το ματς με την Έβερτον τον Πολ Πογκμπά, την ώρα που εξέτισαν και επιστρέφουν οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Άντερ Ερέρα.
Την επιστροφή στα… εντός συνόρων θετικά αποτελέσματα, μετά το πρόσφατο στραβοπάτημα στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, έθεσε ως στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο, ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς από την ομάδα του δεν σκέφτεται στην παρούσα φάση το Γιουρόπα Λιγκ!
Μετά τα όσα δήλωσε για τον Λουκ Σο ο Ζοσέ Μουρίνιο, η Τότεναμ είναι έτοιμη να «χτυπήσει την πόρτα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκτιμώντας ότι το φετινό καλοκαίρι, ο Άγγλος θα αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ».
Ιδιαίτερα αυστηρός με τον αριστερό του μπακ, Λουκ Σο, ήταν ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, αποκαλύπτοντας το λόγο, για τον οποίο δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουέστ Μπρομ, έπειτα από τη λήξη του παιχνιδιού στο «Ολντ Τράφορντ».
Για την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Tζόνι Έβανς θεωρώντας πως αυτή συνέβη την κατάλληλη στιγμή σε ό,τι αφορά τον ίδιο και την καριέρα του.
Μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ισόπαλη εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (1/4) απέναντι στη Γουέστ Μπρομ (0-0), εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την αδυναμία σκοραρίσματος που επέδειξαν οι Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Μχιταριάν και Λίνγκαρντ.
Έξαλλος έγινε ο Ζοσέ Μουρίνιο με ερώτηση που δέχτηκε μετά το τέλος της εντός έδρας ισοπαλίας (0-0)της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Μπρομ.
Στο 0-0, στην όγδοη εντός έδρας ισοπαλία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος, έμεινε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και η Γουέστ Μπρομ, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Απομακρύνεται η τετράδα και κινδυνεύει η πεντάδα μετά το αποτέλεσμα για τους «κόκκινους διαβόλους».
Η Κρίσταλ Πάλας κάνει την έκπληξη της 30ης αγωνιστικής για την ώρα, όχι μόνο γιατί προηγείται της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αλλά γιατί κατάφερε το αυτό με πολύ γρήγορη ανατροπή (2-1). Δεν το εκμεταλλεύεται η Τότεναμ που είναι κολλημένη στην έδρα της Μπέρνλι (0-0), χωρίς σκορ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Μπρομ. 1-0 την Στόουκ η Λέστερ με βολίδα του Βιλφρέντ Ντιντί.