Πλησιάζει σε Πέρισιτς η Γιουνάιτεντ
Σε ένα «deal» που αγγίζει στα 45,3 εκ. λίρες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του στράικερ της Ίντερ, Ίβαν Πέρισιτς, βάσει πληροφοριών της «Gazzetta dello Sport».
Σε ένα «deal» που αγγίζει στα 45,3 εκ. λίρες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του στράικερ της Ίντερ, Ίβαν Πέρισιτς, βάσει πληροφοριών της «Gazzetta dello Sport».
Πληροφορίες του «Sky Sports» κάνουν λόγο για δεδομένο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφαελ Βαράν!
Με τους ενδιαφερόμενους να πληθαίνουν συνεχώς, η Σαουθάμπτον δεν προτίθεται να χάσει την ευκαιρία να βγει υπέρ του δέοντος κερδισμένη, γι' αυτό κι έθεσε την τιμή πώλησης του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στα 70 εκ. λίρες!
Θέμα χρόνου παρουσιάζουν στην Πορτογαλία την μετακίνηση του Βίκτορ Λίντελεφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στην αποκάλυψη ότι είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια της πολυετούς σταδιοδρομίας του τρεις προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ προέβη ο 39χρονος τερματοφύλακας των Γιουβέντους και Εθνικής Ιταλίας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.
Τον επιθετικό της Τορίνο, Αντρέα Μπελότι, έχει βάλει στο στόχαστρό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως μεταφέρει δημοσίευμα της γνωστής βρετανικής εφημερίδας «Independent».
Το... άκυρο από τον Αντουάν Γκριζμάν στρέφει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναζήτηση άλλων λύσεων, με τελευταίο να παίζει το όνομα του φευγάτου από την Λιόν, Αλεξάντρ Λακαζέτ.
Τελικά, θα μείνει. Αυτό δείχνει το τελευταίο ποστ του Αντουάν Γκριζμάν, ο οποίος με ποστάρισμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φαίνεται να... χαιρετάει οριστικά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παραμένει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Την καινούρια της μπάλα για τη σεζόν 2017-2018 παρουσίασε με κάθε επισημότητα η Πρέμιερ Λιγκ.
Την αποχώρηση του από το δυναμικό της Τσέλσι φέρεται να επιθυμεί ο μέσος Νεμάνια Μάτιτς, έχοντας στο νου πλέον την μετακίνηση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ενδεχόμενη νέα συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο!