«Επιστρέφει στην Πενιαρόλ ο Βαρέλα»
Μια ανάσα από την επιστροφή του στην Πενιαρόλ βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Βαρέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Manchester Evening News».
Μια ανάσα από την επιστροφή του στην Πενιαρόλ βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Βαρέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Manchester Evening News».
Κάθε εποχή με τις... εκπλήξεις της. Όπως λοιπόν είχαμε τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, έτσι λοιπόν και τα προηγούμενα χρόνια και για κάτι περισσότερο από έναν αιώνα, υπήρξαν μεταγραφές για τις οποίες έγινε ανάλογος «θόρυβος».
Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι σε περίπτωση που η Ρόμα δεν καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ριγιάντ Μαχρέζ, τότε ο Χουάν Μάτα αναμένεται να είναι η εναλλακτική λύση για τους «τζιαλορόσι»!
Κόντρα στις φήμες που παρουσιάζουν ιδιαίτερα… αβέβαιο το μέλλον του Άντονι Μαρσιάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε πως υπολογίζει στο Γάλλο επιθετικό!
Πάντοτε έχει χρόνο για τους άλλους. Πάντοτε θα δώσει το καλό παράδειγμα. Πάντοτε θα απαντήσει θετικά σε οποιονδήποτε του ζητήσει μια χάρη. Ο Χουάν Μάτα είναι ιδιαίτερος άνθρωπος και το φανέρωσε ξανά με την κίνησή του να δωρίσει μέρος του μισθού του αλλά και να καλέσει τους συναδέλφους του να κάνουν το ίδιο.
Μάλλον… ενοχλήθηκε ο Αντόνιο Κόντε με την απόφαση των διοικούντων την Τσέλσι να παραχωρήσουν τον Νεμάνια Μάτιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ένα ακόμη εμπόδιο φαίνεται πως προστέθηκε στο... δρόμο της μεταγραφής του Ιβάν Πέρισιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από τις δηλώσεις του διευθυντή του αθλητικού τμήματος της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο.
Σε χέρια παίκτη της κατόχου του τροπαίου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταλήξει το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στο Γιουρόπα Λιγκ της περασμένης σεζόν (2016-2017), καθώς οι τρεις υποψήφιοι για την εν λόγω διάκριση είναι οι Πολ Πογκμπά, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Χένριχ Μχιταριάν.
«Σφήνα» σε Τότεναμ και, κυρίως, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μπει η Τσέλσι στην υπόθεση απόκτησης του Σερζ Οριέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως μετέδωσε το γαλλικό Μέσο «Le10Sport»!
Άδικη χαρακτήρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο την τιμωρία που επέβαλλε η UEFA στον Φιλ Τζόουνς, μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του Γιουρόπα λιγκ στην Στοκχόλμη.