Θα επανέλθει για Στέρλινγκ η Σίτι!
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν το βάζει κάτω και αναμένεται να καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ, έπειτα από την «πόρτα» που «έφαγε» στην προσφορά 30 εκατ.λιρών!
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν το βάζει κάτω και αναμένεται να καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ, έπειτα από την «πόρτα» που «έφαγε» στην προσφορά 30 εκατ.λιρών!
Ο Τζο Χαρτ πέρασε στην αντεπίθεση όσον αφορά την κριτική που δέχεται η εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά την ισοπαλία (0-0) με την Ιρλανδία στο φιλικό της περασμένη Κυριακής και υποστήριξε ότι κανείς από αυτούς που κάνουν... χαβαλέ με τα «τρία λιοντάρια» δεν έχει μιλήσει κατ' ιδίαν στους ποδοσφαιριστές.
«Όχι» στα 25 εκ. λίρες (συν άλλα πέντε από τα μπόνους) της Μάντσεστερ Σίτι για τον Ραχίμ Στέρλινγκ είπε η Λίβερπουλ σύμφωνα με τους «Times». Επιβεβαίωσε την είδηση λίγο αργότερα ο σύλλογος!
Μεταγραφές «υψηλού επιπέδου» έταξε στους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι, ο πρόεδρος του συλλόγου, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, ο οποίος αφού παραδέχτηκε πως οι «πολίτες» τέθηκαν εκτός στόχων πέρυσι, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.
Οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ κατέθεσαν την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αποδεσμεύουν, αλλά και αυτούς που θα κρατήσουν και την επόμενη σεζόν. Ανάμεσα σε αυτούς που θα αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη είναι οι Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ) και Ρον Φλάαρ (Άστον Βίλα).
Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, ακόμα και για μία ομάδα που δεν βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, παρουσιάστηκε από τον εκπρόσωπό του, Μαρκ Κόσικε, ο πρώην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ.
Κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσει τον Τζον Γκιντέτι να μετακομίσει στη γειτονική μας Τουρκία καταβάλλει η Τραμπζονσπόρ!
Τι και αν «μετακόμισε» στη Βόλφσμπουργκ μόλις τον περασμένο Γενάρη; Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αγγλία, η οποία είναι ανάμεσα στις χώρες που τον... ελκύουν ποδοσφαιρικά.
Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, Στέβαν Γιόβετιτς, επιβεβαίωσε ο Αθλητικός Διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Αουσίλιο.
Ο Τζέιμς Μίλνερ δεν είναι ο Λιονέλ Μέσι των αγγλικών γηπέδων. Δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια τους πρώτους 30 παίκτες κάθε χρόνο, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα. Είναι όμως ο ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε στο ρόστερ του. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος