Στόουνς: «Καλύτερος στον κόσμο ο Μέσι»
Έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που ακούει στο όνομα Λιονέλ Μέσι, τον οποίο και χαρακτήρισε καλύτερο του κόσμου, εμφανίζεται ο Τζον Στόουνς.
Έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που ακούει στο όνομα Λιονέλ Μέσι, τον οποίο και χαρακτήρισε καλύτερο του κόσμου, εμφανίζεται ο Τζον Στόουνς.
Οι ώρες για το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ όλο και λιγοστεύουν και ίσως στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Σίτι ακόμη να πονοκεφαλιάζουν αναφορικά με το πως θα περιορίσουν τον Λιονέλ Μέσι αν ληφθούν υπ' όψιν τα λεγόμενα του Πεπ Γκουαρδιόλα. «Δεν ξέρω τι οδηγίες μπορούν να σταματήσουν αυτό το ταλέντο» ανέφερε ο Καταλανός για τον πρώην ποδοσφαιριστή του.
Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από τη Μπαρτσελόνα στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ελέω της παρουσίας του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο των «πολιτών», η όποια κουβέντα για το ντέρμπι γίνεται σε... διαφορετική βάση.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιστρέφει απόψε (19/10, 21.45) στο «Καμπ Νου» για να αντιμετωπίσει πλέον με τη νέα του ομάδα τη Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο ωστόσο και τους «πολίτες» να έχουν τους δικούς τους λόγους για να «ζεστάνουν» το κλίμα του αγώνα ακόμα περισσότερο…
Την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε στον Λιονέλ Μέσι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Μπαρτσελόνα (19/10) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο στόχαστρο της Ρόμα βρίσκονται ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα, ο Γκαέλ Κλισί και ο Μπακαρί Σανιά για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ανακοινώθηκε σήμερα (18/10) από τη Μάντσεστερ Σίτι ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2015-2016, με τους «πολίτες» να καταγράφουν κέρδος της τάξεως των 20.5 εκατομμυρίων λιρών.
Στη Βαρκελώνη βρίσκεται η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει του αυριανού (19/10) αγώνα απέναντι στη Μπαρτσελόνα για τον Γ’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με 21 άτομα στην αποστολή της και... καινούργια ρούχα.
Πιο δύσκολος αντίπαλος θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα από αυτή του Μανουέλ Πελεγκρίνι, σύμφωνα με τον Ζεράρ Πικέ.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε, εν αναμονή της αυριανής αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Χαβιέρ Μαστσεράνο για τους Σέρχιο Αγουέρο και Πεπ Γκουαρντιόλα.