Στέρλινγκ, ο MVP του Αυγούστου
Στα χέρια του Ραχίμ Στέρλινγκ κατέληξε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ για τον Αύγουστο.
Στα χέρια του Ραχίμ Στέρλινγκ κατέληξε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ για τον Αύγουστο.
Μπορεί να έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα φέτος, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνει να... ζορίζεται και πολύ μέχρι τώρα, έχοντας τη δεύτερη από το τέλος επίδοση σε κάλυψη απόστασης μεταξύ των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ! Αντιθέτως, οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν σταματούν να τρέχουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!
Στο ίδιο πλαίσιο με τον Ζοσέ Μουρίνιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει της μεγάλης «μάχης» του Μάντσεστερ. Ο προπονητής της Σίτι μίλησε για τον σεβασμό που τρέφει προς τον Πορτογάλο τεχνικό και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ενώ δήλωσε πως ο Κλαούντιο Μπράβο θα πάρει φανέλα βασικού. Έτοιμος και ο Σανέ.
Όχι, δεν κάνατε λάθος! Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι αύριο (10/9, 14:30), θα αποτελέσει, βάσει αναλύσεως του Sky Sports, το πλέον ακριβό παιχνίδι όχι μόνο στο Νησί αλλά και γενικότερα και το england365 παρουσιάζει…
Στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για την πόλη του Μάντσεστερ, αλλά και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, το ερχόμενο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Σίτι αναφέρθηκε ο Φερναντίνιο, προσθέτοντας μάλιστα ότι οι «πολίτες» είναι πανέτοιμοι για τη μονομαχία του Σαββάτου (10/9).
Με αφορμή το πρώτο ντέρμπι του Μάντσεστερ στη νέα χρονιά που θα διεξαχθεί στο Ολντ Τράφορντ το Σάββατο (10/09) στις 14:30 ώρα Ελλάδος, το england365 καταγράφει το αποτέλεσμα των μέχρι στιγμής αναμετρήσεων μεταξύ των δύο τεχνικών.
Σε αντίθεση με πολλά δημοσιεύματα που ισχυρίζονται το αντίθετο, ο Γιάγια Τουρέ δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει την υπόθεση Μάντσεστερ Σίτι, καθώς, ο ίδιος φέρεται να συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις προπονήσεις με τους «πολίτες».
Τον πρώτο λόγο για νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου με τη Σίτι δίνει, μέσω δηλώσεων του στο Sky Sports, o Ντιουάιτ Γιορκ.
Την απόφαση να περιμένει λίγο ακόμα προτού δώσει την εισήγησή του για τους Ζαμπαλέτα, Κλισί και Σανιά, πήρε ο Πεπ Γκουαρδιόλα όσον αφορά την επέκταση ή όχι των συμβολαίων των τριών ποδοσφαιριστών.
Τη θέση του Σέρχιο Αγουέρο, εφόσον τελικά ισχύσει η τιμωρία του Αργεντινού, θέλει να πάρει στην επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», ο Κελέτσι Ιεανάτσο.