Παραμένει «πολίτης» ο Τουρέ
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα παραμείνει έως το τέλος της σεζόν ο Γιάγια Τουρέ, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος με τη φανέλα των «πολιτών».
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα παραμείνει έως το τέλος της σεζόν ο Γιάγια Τουρέ, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος με τη φανέλα των «πολιτών».
Η FA κάλεσε σε απολογία τον Μπακαρί Σανιά για το σχόλιο που έκανε αναφορικά με τη διαιτησία της νίκης (2-1) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι, ακόμα κι αν... επεξεργάστηκε την ανάρτησή του στα social media ώστε να κρύψει τη «μπηχτή» στον ρέφερι, Λι Μέισον.
Στο αγγλικό κρύο θα πρέπει να συνηθίσει ο Γκάμπριελ Ζέσους που έδειξε ότι... θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής προτού μπει στο γήπεδο με την εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γιούλιαν Βάιγκλ, ωστόσο το «Sky Deutschland» μεταδίδει ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν αναμένεται να τον πουλήσει στο προσεχές μέλλον.
Απρόθυμος να σχολιάσει την αποβολή του Φερναντίνιο στην εντός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση επί της Μπέρνλι (2-1) παρουσιάστηκε στη μικτή ζώνη ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εντός έδρας νίκη επί της Μπέρνλι (2-1) παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Σε αποκάλυψη μεγατόνων προχώρησε μέσα από δηλώσεις του στην «AS» o Πεπ Γκουαρτνιόλα, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως τα χρόνια του στο χώρο της προπονητικής είναι …μετρημένα.
Αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το 32ο λεπτό (απευθείας κόκκινη ο Φερναντίνιο), η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπέρνλι και να επιστρέψει στις νίκες με το υπέρ της 2-1. Επέστρεψαν στην 3η θέση οι «πολίτες» και μείωσαν στους δύο την απόσταση από τη 2η Λίβερπουλ.
Non-stop δράση υπάρχει στο «Νησί», με τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να μην παίρνουν.... ανάσα μετά τις «Boxing Day» και «New Year's Eve», με την 20η αγωνιστική να παίρνει τη... σκυτάλη.
Πληροφορίες της «Sunday Mirror» αναφέρουν ότι ο Τζο Χαρτ εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του ότι αν του δινόταν η ευκαιρία θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ, την ίδια στιγμή που οι «κόκκινοι» εμφανίζονται... ασυγκίνητοι σχετικά με μια ενδεχόμενη κίνηση για την απόκτηση του παίκτη.