Ο Μαχρέζ ζήτησε από τον «Bro» Έλον Μασκ να του δώσει πίσω το Verified στο Twiter! (pic)
Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αφού πρώτα αποκάλεσε «Bro» τον Έλον Μασκ, ζήτησε να του επιστρέψει πίσω το μπλέ τικ από τον λογαριασμό του στο Twitter.
Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αφού πρώτα αποκάλεσε «Bro» τον Έλον Μασκ, ζήτησε να του επιστρέψει πίσω το μπλέ τικ από τον λογαριασμό του στο Twitter.
Η Μάντσεστερ Σίτι διέσυρε με 4-0 την Λιντς Γιουνάιτεντ στο «Έλαντ Ρόουντ» και ο Καταλανός προπονητής επικράτησε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν κόντρα στον Τζέσι Μαρς, αφού τον είχε συναντήσει ξανά τον Σεπτέμβριο στο UEFA Champions League με την Λειψία (6-3).
Η αντρική ομάδα, η γυναικεία, αλλά και τα τμήματα Κ23 και Κ18 της Μάντσεστερ Σίτι πήραν τα «πιστόλια» τους και άρχισαν να «πυροβολούν» τις αντίπαλες εστίες, φτάνοντας σε μεγάλα σκορ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Συνολικά σκόραραν 31 φορές σε τέσσερα διαφορετικά ματς, ενώ, εξασφαλίστηκε και ένας τίτλος!
Ο Τζακ Γκρίλις δέχτηκε δυνατά μαρκαρίσματα αλλά και πολλά χαρτιά από τους οπαδούς της Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ, ωστόσο, αντέδρασε ψύχραιμα, γελώντας και πιάνοντας αυτά που του πετούσαν από τις εξέδρες.
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε για πρώτη φορά μετά το 1982 της Λιντς και στην έδρα της αλλά και μακριά από αυτή για το πρωτάθλημα και έβαλε σε σκέψεις τους φίλους των «παγωνιών» για την υπόθεση του υποβιβασμού.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να «αντιγράψει» την Λίβερπουλ και να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα κρατώντας για πάντα στο Έτιχαντ.
Η Λιντς προέβαλε αντίσταση, ωστόσο, η ποιότητα της Σίτι μετέτρεψε την αναμέτρηση σε τρεις εύκολους βαθμούς, επικρατώντας με 4-0 στο Έλαντ Ρόουντ χάρη στα τέρματα των Ρόντρι, Άκε και Γκαμπριέλ Ζεσούς. Με αυτή την νίκη, οι «πολίτες» πάτησαν εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας δίνοντας συνέχεια στην μάχη του τίτλου κόντρα στην Λίβερπουλ.
Ο Καρίμ Μπενζεμά κέρδισε το χειροκρότημα και μερίδας οπαδών της Σίτι μετά το πέναλτι αλά Πανένκα που εκτέλεσε στον πρώτο ημιτελικό του Etihad, αφού, ο κόσμος των «πολιτών» αναγνώρισε πως ο Γάλλος στράικερ είναι απλά ασταμάτητος...
Οι «πολίτες» έχουν μετατρέψει το Έτιχαντ σε απόρθητο φρούριο παραμένοντας αήττητοι από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2018 και την ήττα από την Λυών.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορούσε να πιστέψει πως δέχτηκε γκολ η ομάδα του αλλά και την ψυχραιμία του Καρίμ Μπενζεμά να εκτελέσει πέναλτι αλά Πανένκα με το σκορ στο 4-2.