Κρούση σε Σίτι η Παλέρμο
Ο Ρόκε Σάντα Κρουζ μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα την περσινή σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι αλλά το όνομά του συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Παλέρμο οδηγεί την κούρσα της απόκτησής του.
Ο Ρόκε Σάντα Κρουζ μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα την περσινή σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι αλλά το όνομά του συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Παλέρμο οδηγεί την κούρσα της απόκτησής του.
Ο μάνατζερ του Μίλος Κράσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντέγιαν Γιοκσίμοβιτς, δήλωσε πως η ρωσική ομάδα δεν τα βρήκε ακόμα με την Γιουβέντους και ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει ακόμα ελπίδες να διεκδικήσει τον παίκτη.
Υπερβολικό θεωρεί το ποσό των 25 εκατομμυρίων λιρών, που απαιτεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ για να παραχωρήσει τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό Νέβεν Σούμποτιτς, ο μάνατζερ του παίκτη Στιβ Κέλι.
Το 2008 ο σεΐχης Μανσούρ έκανε εντυπωσιακή είσοδο στα δρώμενα της Μάντσεστερ Σίτι, αποκτώντας τον Ρομπίνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 32,5 εκατομμυρίων λιρών. Δύο μόλις χρόνια μετά ψάχνει ομάδα για να τον δανείσει.
Πρόταση για την παραχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μάντσεστερ Σίτι απέρριψε η Ίντερ, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Ιταλού επιθετικού. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ίσως σημάνει και την αγωνιστική επάνοδο του νεαρού φορ στην ομάδα, αφού στην τεχνική ηγεσία πλέον βρίσκεται ο Ράφα Μπενίτεθ και όχι ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Ενθουσιασμένος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τη Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Άνταμ Τζόνσον, που όμως γνωρίζει ότι θα πρέπει να παλέψει αρκετά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαντσίνι και ταυτόχρονα μια θέση στην ενδεκάδα.
Έτοιμη να προχωρήσει σε πρόταση 25 εκ ευρώ για την απόκτηση του Μικέλ Αρτέτα από την Έβερτον είναι η Μάντσεστερ Σίτι.
Με ένα δυνατό φιλικό εναντίον της Βαλένθια θα ολοκληρώσει η Μάντσετσερ Σίτι την προετοιμασία της εντός έδρας στις 7 Αυγούστου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.
Δεν πρόλαβε να… πατήσει στο Μάντσεστερ, αμέσως αναπόλησε τις στιγμές που πέρασε στη Μπαρτσελόνα και υποσχέθηκε πως κάποια μέρα θα επιστρέψει στο «Καμπ Νου». Ο Γιάγια Τουρέ υποστηρίζει πως έχει στην καρδιά του την ομάδα της Καταλονίας, παρά το γεγονός της μετακόμισής του στην Αγγλία.
Φαίνεται πως ο Καρίμ Μπενζεμά αρέσει πολύ στο Μάντσεστερ. Δεν δικαιολογείται αλλιώς η επιθυμία των δύο ομάδων της πόλης να εντάξουν στο δυναμικό τους τον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης. Σίτι και Γιουνάιτεντ «κονταροχτυπιούνται» για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος λέγεται ότι θα προτιμούσε τους «κόκκινους διάβολους».