Στο Κίεβο ο Βάις!
Παρελθόν από το δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί ο Βλάντιμιρ Βάις. Οι «πολίτες» αποδέχτηκαν την πρόταση της Ντιναμό Κιέβου, ύψους 3εκατ. λιρών, και έδωσαν την άδεια στον νεαρό Σλοβάκο να μεταβεί στην Ουκρανία.
Παρελθόν από το δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί ο Βλάντιμιρ Βάις. Οι «πολίτες» αποδέχτηκαν την πρόταση της Ντιναμό Κιέβου, ύψους 3εκατ. λιρών, και έδωσαν την άδεια στον νεαρό Σλοβάκο να μεταβεί στην Ουκρανία.
Στη λίστα με τις ομάδες που κινούνται για την απόκτηση του Σον Ράιτ Φίλιπς συμπεριλήφθηκε η Λάτσιο. Όπως υποστηρίζει σε σημερινό (21/8) της δημοσίευμα η «Sun», οι Ρωμαίοι θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του Άγγλου μεσοεπιθετικού!
Ενοχλημένος με τις συγκρίσεις που του γίνονται με τον σπουδαίο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εμφανίστηκε ο Κουν Αγουέρο, ενώ ξεκαθάρισε πως τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί αποτελούν… ιεροσυλία!
Αρνητική ήταν η απάντηση του Γουέιν Μπριτζ στην πρόταση της Σέλτικ για το δανεισμό του. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν είδε με θετικό μάτι την προοπτική και προτίμησε να… κλείσει διακριτικά την πόρτα στους Σκωτσέζους!
Προειδοποιητικά μηνύματα προς τις διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου στην Αγγλία έστειλε ο Κουν Αγουέρο, ο οποίος υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει ελπίδες για κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Πρόεδρος της Ιντερ Μάσιμο Μοράτι απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει ο Σνάιντερ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ διέψευσε ότι η Ίντερ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Κάρλος Τέβεζ.
Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στις αλάνες της Αργεντινής μίλησε ο Κουν Αγουέρο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στη γειτονιά του, αλλά και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης της οικογένειάς του.
Υπόσχεση πως θα συνεχίσει να σκοράρει για να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, όπως ακριβώς έκανε δις στο ντεμπούτο του κόντρα στη Σουόνσι, έδωσε ο Σέρχιο Αγκουέρο.
Όταν δήλωνε πως δεν του αρέσει το Μάντσεστερ σαν πόλη, άσχετα αν αγωνίζεται στη μια από τις δυο ομάδες της πόλης, δεν ήταν λόγια του αέρα. Ο Μάριο Μπαλοτέλι, όταν λέει κάτι, το εννοεί. Αυτό έδειξε και λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση με τη Σουόνσι στο «Etihad Stadium», το βράδυ της Δευτέρας.
Μια Μάντσεστερ Σίτι να… την πιείς στο ποτήρι – κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο – ήταν αυτή στην αναμέτρηση με τη Σουόνσι που έριξε την αυλαία της πρεμιέρας στην Πρέμιερ Λιγκ! Με τον Σέρχιο Αγκουέρο σε μεγάλα κέφια, οι «πολίτες» σκόρπισαν τους νεοφώτιστους με σκορ 4-0 και έδειξαν ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι μόνη της!