Επιστρέφει στη Σίτι ο Γκονζάλες
Από το Μάντσεστερ στο Λιντς και ξανά πίσω. Αυτό είναι το δρομολόγιο του Νταβίντ Γκονζάλες, ο οποίος φαίνεται να επιστρέφει στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» από το δανεισμό του στη Λιντς, μετά τον τραυματισμό του Σέι Γκίβεν.
Από το Μάντσεστερ στο Λιντς και ξανά πίσω. Αυτό είναι το δρομολόγιο του Νταβίντ Γκονζάλες, ο οποίος φαίνεται να επιστρέφει στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» από το δανεισμό του στη Λιντς, μετά τον τραυματισμό του Σέι Γκίβεν.
Η Κορίνθιανς και οι υπόλοιπες ομάδες της Λατινικής Αμερικής μπορούν να περιμένουν. Στην Ευρώπη θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Κάρλος Τέβες, τουλάχιστον, για τα επόμενα 3 χρόνια, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του διεθνούς Αργεντινού, με δηλώσεις του στο «ESPNsoccernet».
Προβληματισμός επικρατεί στη Μάντσεστερ Σίτι, αναφορικά με την παρουσία των φιλάθλων στους εντός έδρας αγώνες. Η αφορμή δόθηκε μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με τη Νοτς Κάουντι, για το Κύπελλο Αγγλίας.
Υπάρχει καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα; Αυτή τη στιγμή όχι, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να την ξεπεράσει. Αυτό υποστήριξε, με περίσσια, αυτοπεποίθηση ο Γιάγια Τουρέ.
Προγραμματισμένη ήταν η αντικατάσταση του Μάριο Μπαλοτέλι με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, στο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Νοτς Κάουντι, όπως υποστήριξε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ερωτηθείς για την αντίδραση του Ιταλού επιθετικού μόλις είδε το νούμερό του στον φωτεινό πίνακα των αλλαγών.
Δυσαρεστημένος από τη ζωή στην Αγγλία και με σφοδρή επιθυμία την επιστροφή του στην Ισπανία, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, εμφανίζεται ο Νταβίντ Σίλβα. Ωστόσο ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, θέλησε να κατευνάσει τις φήμες, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει ακούσει τίποτα τέτοιο από το στόμα του παίκτη.
Μέσα στη νέα εβδομάδα αναμένεται να μάθει αν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον ώμο, ο Σέι Γκίβεν! Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, δεν βρισκόταν καν στον πάγκο της ομάδας του, στη νίκη (5-0) επί της Νοτς Κάουντι και περιμένει την ιατρική ενημέρωση.
Μόνο κινδύνους δεν έκρυβε η αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στη Νοτς Κάουντι για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με δύο γκολ του Πατρίκ Βιεϊρά και από ένα των Τέβεζ, Τζέκο και Ρίτσαρντς, πήρε εύκολη νίκη με σκορ 5-0 στη ρεβάνς της φάσης του τέταρτου γύρου, «ξεμούδιασε» ενόψει της συνέχειας και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του θεσμού.
Ο Νταβίντ Σίλβα εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα, κάτι που θα της εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έθεσε, παράλληλα, ως στόχο τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να ξεπεραστεί ο …σκόπελος του Άρη.
Μάντσεστερ Σίτι και Φούλαμ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι σε Νοτς Κάουντι και Μπόλτον αντίστοιχα. To εμπόδιο της Λέιτον Όριεντ καλείται να ξεπεράσει η Αρσεναλ