«Μας απογοητεύουν τα ρατσιστικά φαινόμενα»
Με αφορμή την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Γιάγια Τουρέ από τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα εξέφρασε την απογοήτευσή του για αυτά τα φαινόμενα.
Με αφορμή την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Γιάγια Τουρέ από τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα εξέφρασε την απογοήτευσή του για αυτά τα φαινόμενα.
Μεταφραστές θα είναι… ακροβολισμένοι στο Etihad απόψε προκειμένου να «ελέγξουν» τυχόν ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Άκρως αποκαλυπτικός ήταν με δηλώσεις του σε εφημερίδα της Βοσνίας, ο τερματοφύλακας της Στόουκ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος τόνισε πως βρέθηκε μία «ανάσα» από την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η μετέπειτα απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, οδήγησε σε «ναυάγιο» τη μεταγραφή.
Διέλυσε την Νόριτς το περασμένο Σάββατο και τώρα θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει απόψε τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Ρώσους, οι οποίοι θα της εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Τα λάθη των δύο τελευταίων ετών στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν κάνει πιο ώριμους τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πάμπλο Ζαμπαλέτα να δηλώνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη διοργάνωση και την πρόκριση στη φάση των «16»!
Την ευκαιρία να παραστεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει η Μάντσεστερ Σίτι και όπως τόνισε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Τρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, πέρα από τη νίκη.
Με τους Βινσέντ Κομπανί και Στεβάν Γιόβετιτς να απουσιάζουν, η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Έτιχαντ» για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ και την Πρέμιερ Λιγκ, ο Τζο Χαρτ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και στην αναμέτρηση των «πολιτών» κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη.
Σε μια ομάδα με ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις, οι παίκτες πρέπει να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για να μην χάσουν τη θέση τους. Αυτό υποστήριξε ο Πάμπλο Σαμπαλέτα αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση του Τζο Χαρτ, αποδίδοντας παράλληλα τα εύσημα στον Κόστελ Παντίλιμον για τη δουλειά που κάνει.
Μοιάζει εντελώς ήρεμος. Καμία σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ο Έντιν Τζέκο νιώθει πλέον χαρούμενος, αφού λαμβάνει περισσότερες ευκαιρίες από τον νέο προπονητή του στη Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, εν αντιθέσει με τον προκάτοχό του, Ρομπέρτο Μαντσίνι.