Πελεγκρίνι: «Πρώτοι το 2014»
Την επιθυμία να δει την Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την έναρξη του νέου χρόνου, εξέφρασε ο προπονητής των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Την επιθυμία να δει την Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την έναρξη του νέου χρόνου, εξέφρασε ο προπονητής των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Κουν Αγουέρο, να βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα για λογαριασμό της Ρεάλ, προέβη ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, τονίζοντας πως ο Αργεντινός δεν θέλει να φύγει.
Ικανοποιήμενος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των παικτών του και τη νίκη επί της Σουόνσι (3-0) εμφανίστηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι που εκθείασε τον Σαμίρ Νασρί, ενώ μίλησε και για τον Παντίλιμον.
Μέσα στο «Etihad» δεν υπάρχουν... αστεία! Μετά την εξάρα επί της Τότεναμ, η Σίτι έστησε νέο... πάρτι, σκοράροντας τα μισά τέρματα αυτή τη φορά! Έτσι, οι «πολίτες» με το υπέρ τους 3-0 κόντρα στη Σουόνσι ανέβηκαν στη τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ και παραμένουν στο κυνήγι της Άρσεναλ!
Προβάδισμα νίκης έχει πάρει στο «Etihad» και ύστερα από τα πρώτα 45 λεπτά η Μάντσεστερ Σίτι που προηγείται 1-0 της Σούονσι, χάρη στο εκπληκτικό φάουλ του Νεγρέδο. Αδικεί το σκορ τους "κύκνους"!
Με τον Παντίλιμον να επιστρέφει στην ενδεκάδα... κατεβαίνει η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Σουόνσι. Αλλαγή γκολκίπερ και στους "κύκνους", με τον Τρεμέλ να παίρνει φανέλα βασικού έναντι του Βορμ. Χωρίς εκπλήξεις οι "πολίτες". Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.
Στο… μάτι της Άρσεναλ έχει μπει ο Μίκα Ρίτσαρντς και σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Star», οι «κανονιέρηδες» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του!
Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να επαναφέρει την διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στους έξι βαθμούς θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ τη Σουόνσι. Χωρίς Μίτσου και Μπονί οι φιλοξενούμενοι.
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει σε άλλον σύλλογο τον ερχόμενο Ιανουάριο, σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίσει να τον κρατά στον πάγκο, εμφανίστηκε ο Τζολέον Λέσκοτ.
Πόσο εύκολα αλλάζει το κλίμα! Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του Τζο Χαρτ στην αναμέτρηση με τη Λεχ Πόζναν και παραδέχτηκε πως σκέφτεται να τον κρατήσει βασικό και στο επόμενο ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σουόνσι!