Χάνει Άστον Βίλα ο Αγουέρο
Χωρίς τον Σέρχιο Αγουέρο θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Σίτι την Άστον Βίλα, το βράδυ της Τετάρτης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στο «Etihad»,
Χωρίς τον Σέρχιο Αγουέρο θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Σίτι την Άστον Βίλα, το βράδυ της Τετάρτης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, στο «Etihad»,
Με πρόστιμο 50 εκατ. λιρών και περιορισμό του διαθέσιμου ρόστερ για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ στους 21 παίκτες, τιμωρήθηκε η Μάντσεστερ Σίτι από την UEFA, σύμφωνα με το «SkyNews», αναφορικά με την παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play!
Ο Νασρί δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του μετά την ισοπαλία (3-3) της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας που σχεδόν... χρίζει πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι!
Με τα καλύτερα λόγια για τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ, μίλησε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Η «αντίδραση» του Τζο Χαρτ, μετά το διάστημα που βρέθηκε στον πάγκο λόγω τον κακών εμφανίσεων που πραγματοποίησε για ένα διάστημα μέσα στη σεζόν, χαροποίησε ιδιαίτερα τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος στάθηκε στον επαγγελματισμό του Άγγλου κίπερ.
Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, θέλοντας μόνο νίκη στα δύο τελευταία ματς της σεζόν, ωστόσο ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς σημείωσε πως κάτι τέτοιο παραμένει δύσκολο.
Να καθησυχάσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και της Εθνικής Αργεντινής για τον τραυματισμό του, έσπευσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Σέρχιο Αγουέρο.
Στην σπουδαιότητα της νίκης της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα σε έναν δύσκολο εντός έδρας αντίπαλο όπως η Έβερτον στάθηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, που τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την άποψη ορισμένων πως οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ... έδωσαν το παιχνίδι για να μην καταλήξει ο τίτλος στην πλευρά της μισητής αντιπάλου, Λίβερπουλ.
Έτοιμη να επαναφέρει το ερχόμενο καλοκαίρι το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Μίκα Ρίτσαρντς, φέρεται να είναι η Λίβερπουλ.
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε στο Μέρσεϊσαϊντ την Έβερτον (3-2), την άφησε οριστικά εκτός τετράδας, και παράλληλα συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την κακτάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ να ελπίζει για γκέλα σε ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της.