Στηρίζει Τουρέ ο Πελεγκρίνι
Την άποψη πως ο Γιάγια Τουρέ βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, εξέφρασε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Την άποψη πως ο Γιάγια Τουρέ βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, εξέφρασε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Έχουν σχέδιο οι Ρώσοι! Σκοπός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Αχμέντ Μούσα, είναι να εκμεταλλευτεί την αμυντική αστάθεια της Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα στην αυριανή (21/10) αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Χαρτ, αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο για τον Σέρχιο Αγουέρο, στη συνέχεια σημείωσε ότι κάποιες φορές, ο Αργεντινός άσος είναι... άχρηστος στις προπονήσεις των «πολιτών».
Τα προσόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως έχει ο Σέρχιο Αγουέρο, όπως τόνισε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά τα τέσσερα γκολ του Αργεντινού στη νίκη (4-1) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τότεναμ.
Ξετινάζοντας τα δίχτυα του Ούγκο Γιορίς, ο Σέρχιο Αγουέρο με καρέ τερμάτων έλαμψε και έγραψε ιστορία, χαρίζοντας στη Μάντσεστερ Σίτι τη νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στην Τότεναμ για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Τέσσερα πέναλτι είχε το ματς στο “Etihad”, με φορείο αποχώρησε ο Λάμπαρντ.
Με δύο γκολ του Σέρχιο Αγουέρο (το δεύτερο από πολύ αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπαρντ), η Μάντσεστερ Σίτι προηγείται 2-1 της Τότεναμ στο “Etihad” στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες επέλεξαν οι Μανουέλ Πελεγκρίνι και Μαουρίτσιο Ποκετίνο για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ. Βασικός για τους «πολίτες» ο Λάμπαρντ, με Σολδάδο ξεκινάνε οι φιλοξενούμενοι.
Με ένα δυνατό παιχνίδι στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και την Τότεναμ ανοίγει η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Από νίκες προέρχονται οι δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να έχουν προβλήματα με τις συμμετοχές των Γιορίς και Τσαντλί.
Κάθε άλλο παρά εύκολο... θήραμα θεωρεί την Τότεναμ ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαφορές της αυριανής (18/10) αναμέτρησης του “Etihad”, με τους περσινούς περιπάτους της ομάδας του σε Λονδίνο και Μάντσεστερ!
Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Ελιακίμ Μανγκαλά θα στερηθεί η Μάντσεστερ Σίτι στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Τότεναμ.