Παίζει στο ντέρμπι ο Ρούνεϊ!
Απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ», είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης συμμετείχε κανονικά.
Απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ», είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης συμμετείχε κανονικά.
Για αρκετό καιρό έδειχνε το κακό της πρόσωπο, αλλά πλέον η κατάσταση μοιάζει να έχει αλλάξει τελείως! Η Νιούκαστλ μετά τις καλές εμφανίσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε την έκπληξη στο Λιγκ Καπ, αφήνοντας εκτός συνέχεια την κάτοχο Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2-0! Μία από τα... ίδια για την Σαουθάμπτον, που ωστόσο κινδύνευσε να χάσει... δικό της παιχνίδι.
Πεπεισμένος ότι ο Ελιακίμ Μανγκαλά θα βρει τα πατήματά του και επιβεβαιώσει το λόγο που η Μάντσεστερ Σίτι τον απέκτησε από την Πόρτο, εμφανίστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Στην μείωση της τιμωρίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προχώρησε η UEFA μετά από σχετική έφεση που κατατέθηκε.
Ευχάριστα νέα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Σαμίρ Νασρί ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και, μετά από περίπου ένα μήνα, τέθηκε στη διάθεση του Μανουέλ Πελεγκρίνι για το αυριανό (29/10) παιχνίδι ενάντια στη Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ.
Οι Μανουέλ Πελεγκρίνι και Ζοσέ Μουρίνιο για τα κατορθώματά τους στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και ο Λουίς Φαν Χάαλ, κυρίως για την πορεία της εθνικής ομάδα της Ολλανδίας στο φετινό Μουντιάλ, προτού αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου προπονητή για το 2014.
Η έκταση που πήρε το θέμα με το σκληρό μαρκάρισμα του Κουν Αγουέρο κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουέστ Χαμ «ενεργοποίησε» την FA, η οποία θα εξετάσει το συμβάν και αναλόγως θα αποφασίσει αν θα τιμωρήσει τον Αργεντινό επιθετικό!
Για την απόκτηση του 17χρονου Χιλιανού αμυντικού, Σεμπάστιαν Βέγκας, ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.
Ήττα με ελάχιστο κόστος είναι αυτή κόντρα στην Γουέστ Χαμ σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος αφού συνεχάρη την σημερινή (25/10) του αντίπαλο τόνισε πως είναι πολύ νωρίς στην σεζόν για να γίνονται συζητήσεις περί τίτλου.
Η Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε ίσως την καλύτερή της εμφάνιση στην σεζόν και φέρνοντας την Μάντσεστερ Σίτι στα... μέτρα της επικράτησε με σκορ 2-1 στο «Upton Park» μειώνοντας την διαφορά από την 2η θέση στον έναν βαθμό!