Ελπίζει ο Βερτόνχεν
Την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το παιχνίδια της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, εξέφρασε ο αμυντικός της Τότεναμ, Γιαν Βερτόνχεν.
Την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το παιχνίδια της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, εξέφρασε ο αμυντικός της Τότεναμ, Γιαν Βερτόνχεν.
Την πρόθεσή του να μην προχωρήσει σε δανεισμούς, αλλά μόνο σε αγορές ποδοσφαιριστών για να συμπληρώσει το ρόστερ της Ρέντινγκ, γνωστοποίησε ο Νάιτζελ Άντκινς.
Μία συνέντευξη για τα όλα «φλέγοντα» θέματα της Ρεάλ έδωσε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ. «Τα 100 εκατομμύρια ευρώ μοιάζουν πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά για την περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ.
Με τη φανέλα της Μίλγουολ, ως δανεικός από την ΚΠΡ, θα αγωνίζεται για τον επόμενο ένα μήνα ο Σον Ντέρι.
Στο… κενό έπεσε και η δεύτερη προσπάθεια της ΚΠΡ να κάνει δικό της τον Σκοτ Πάρκερ από την Τότεναμ.
Επιμένει ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός παραχώρησε δηλώσεις στη Marca, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, χωρίς να φτάσει η σχέση των δύο στα άκρα.
Για μία ακόμη φορά ο Σεσκ Φάμπρεγας ορκίστηκε πίστη στην Μπαρτσελόνα βάζοντας τέλος στα σενάρια περί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Έτοιμη να προχωρήσει σε μεγάλες μεταγραφές που θα κοστίσουν πολλά εκατομμύρια λίρες είναι η Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ. «Η διαδικασία θα είναι αργή, αλλά με αίσιο τέλος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλσατός.
Σχεδόν απίθανη πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Ζερμέιν Ντεφό από την Τότεναμ στην ΚΠΡ, με τον προπονητή των Ρέιντζερς, Χάρι Ρέντναπ, να επιβεβαιώνει μεν την επαφή, βάζοντας δε «φρένο» στην επιθυμία των οπαδών της ομάδας να δούνε τον διεθνή φορ με τα χρώματα της ομάδας του.
Επιστρέφει στην Αϊντχόφεν μετά από οκτώ χρόνια ο Τζι-Σουνγκ Παρκ.