Αποθέωσε Λουκάκου ο Όσμαν
Αποδέκτης εγκωμιαστικών σχολίων, αυτή τη φορά από τον Λίον Όσμαν, έγινε ο Ρομέλου Λουκάκου.
Αποδέκτης εγκωμιαστικών σχολίων, αυτή τη φορά από τον Λίον Όσμαν, έγινε ο Ρομέλου Λουκάκου.
Την τιμωρία του διαιτητή της αναμέτρησης Σουόνσι – Στόουκ ζήτησε ο αμυντικός των «κύκνων», Άνχελ Ράνχελ, μετά την λανθασμένη -σύμφωνα με τον παίκτη- απόφασή του να υποδείξει πέναλτι υπέρ των «πότερς» στο 96ο λεπτό του αγώνα.
Τις φήμες που ήθελαν τον άσο της Χαλ, Σονέ Αλουκό, να απορρίπτει την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τις «τίγρεις» ήρθε να επιβεβαιώσει ο τεχνικός της ομάδας, Στιβ Μπρους.
Εγώ είμαι που έχρισα φαβορί την Αρσεναλ πριν από μία εβδομάδα και δεν θα προσποιηθώ ότι το… ξέχασα. Ούτε το μετάνιωσα. Άλλωστε τα γραπτά μένουν και αυτό το είχα κατά νου όταν χαρακτήριζα φαβορί τους «κανονιέρηδες», αλλά και όταν, πριν από αρκετό καιρό, γνωμοδότησα (με πολύ πιο απόλυτο τρόπο) ότι η Μάντσεστερ Σίτι ΔΕΝ θα πάρει τον τίτλο -αλλά για τη Σίτι θα τα πούμε άλλη ώρα…
«Τσαρλατάνο του ποδοσφαίρου» αποκάλεσε τον Πάολο Ντι Κάνιο ο Μάρτιν Ο'Νιλ, απαντώντας στις κατηγορίες του Ιταλού τεχνικού για κακή φυσική κατάσταση των παικτών της Σάντερλαντ όταν διαδέχθηκε τον 61χρονο Ιρλανδό προπονητή.
Χαμηλούς τόνους αναφορικά με την κλήση του στην εθνική Αγγλίας θέλησε να κρατήσει ο μεσοεπιθετικός της Σαουθάμπτον, Άνταμ Λαλάνα, τονίζοντας πως το μόνο που κοιτάει στην παρούσα φάση είναι να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.
Έφτιαξε το όνομά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έμαθε να "μισεί την Σίτι. Ο Γουες Μπράουν αποτελεί εδώ και τέσσερα χρόνια παίκτη της Σάντερλαντ, έχει παίξει μόλις δυο ματς τους τελευταίους 22 μήνες, αλλά όπου βρει τους "πολίτες" πανηγυρίζει νίκες!
Σε βούρκο κατέληξε με το αυτοκίνητο του ο αρχηγός της εθνικής ομάδας των ελπίδων της Αγγλίας, Αντρέ Γουίσντομ ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης.
Σκληρή δουλειά είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεται ο Άσλεϊ Κόουλ για να κερδίσει και πάλι τη θέση βασικού στο αριστερό άκρο της Τσέλσι, την οποία έχει χάσει από τον Θεσάρ Αθπιλικουέτα, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.
Σε ριζικές αλλαγές του ρόστερ της Τσέλσι θέλει να προχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο και για το λόγο αυτό αναμένεται να βγάλει προς πώληση τρεις παίκτες τον Γενάρη.