Δεν... πετάνε λευκή πετσέτα!
Καμία διάθεση να εγκαταλείψουν τη «μάχη» της παραμονής δεν έχουν στη Σάντερλαντ, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Γουές Μπράουν, τονίζοντας πάντως πως από εδώ και πέρα τα λάθη θα πρέπει να… κοπούν!
Καμία διάθεση να εγκαταλείψουν τη «μάχη» της παραμονής δεν έχουν στη Σάντερλαντ, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Γουές Μπράουν, τονίζοντας πάντως πως από εδώ και πέρα τα λάθη θα πρέπει να… κοπούν!
Την επιθυμία να κερδίσει ένα συμβόλαιο στη Γουέστ Χαμ, πραγματοποιώντας μέχρι το τέλος της σεζόν καλές εμφανίσεις, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τη Νάπολι, εξέφρασε ο Πάμπλο Αρμέρο.
Η Λίβερπουλ ενδιαφέρθηκε τον περασμένο Γενάρη για τον Γιάν Εμβιλά, ο παίκτης ήταν θετικός, ωστόσο ο τεχνικός της Ρουμπίν Καζάν, Ριμπάτ Μπιλιαλετντίνοφ, δεν τον άφησε να αποχωρήσει, τονίζοντάς του πως δεν έχει την ποιότητα που απαιτείται για να αγωνιστεί στους «κόκκινους».
Την επιθυμία του να αγωνιστεί στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο μεσοεπιθετικός της Ντιναμό Κιέβου, Γιουνές Μπελχαντά, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι η αγαπημένη του ομάδα είναι η Άρσεναλ!
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ως «δώρο» για τα όσα έχει προσφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο απόντας της σημερινής αναμέτρησης, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θέλει κόντρα στην Τσέλσι ο Μπλέζ Ματουϊντί.
Το γεγονός ότι η Έβερτον έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα μπαίνοντας «σφήνα» στις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο αλλά και την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ , θέλησε να επισημάνει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Στις υπηρεσίες του Γουέιν Ρούνεϊ είναι πολύ πιθανό να υπολογίζει για το παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου ο Ντέιβιντ Μόγιες.
Μία νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι θα δώσει καθαρό προβάδισμα στην Έβερτον για την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο παράλληλα θα φέρει τη μισητή αντίπαλο, Λίβερπουλ, ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.
«Ματς ζωής ή θανάτου» χαρακτήρισε αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αν και στάθηκε στο εκτός έδρας γκολ της ομάδας του, ανέφερε πως το 1-1 του πρώτου αγώνα είναι «εύθραυστο».
Θα κάνει «all in». Όλα ή τίποτα για την Τσέλσι, η οποία με το 3-1 του πρώτου αγώνα στην πλάτη της, θα προσπαθήσει για την ολική ανατροπή κόντρα στην πανίσχυρη, αλλά χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Παρί Σεν Ζερμέν, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».