Το αφεντικό της Νιούκαστλ συνεχάρη τον Πάρντιου
Μήνυμα από το πρώην αφεντικό του, Μάικ Άσλεϊ, που τον συνεχάρη για το θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας, δέχθηκε ο Άλαν Πάρντιου!
Μήνυμα από το πρώην αφεντικό του, Μάικ Άσλεϊ, που τον συνεχάρη για το θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας, δέχθηκε ο Άλαν Πάρντιου!
Η Σουόνσι έκανε αποδεκτή την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Γουίλφριντ Μπονί έναντι 30 εκατ.λιρών!
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι είναι οι ποδοσφαιριστές που θέλει να «ξεφορτωθεί» η Τότεναμ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Ο Ρεμί Γκαρντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νιούκαστλ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μετά την αποχώρηση του Άλαν Πάρντιου που ανέλαβε την Κρίσταλ Πάλας.
Ενθαρρυντικά είναι τα σημάδια από την αποθεραπεία του Τζακ Γουίλσιρ, καθώς ο Άγγλος χαφ της Άρσεναλ έχει καταφέρει να κάνει μεγάλα βήματα προόδου ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Σαν επαγγελματίας συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του και να σκοράρει για τη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο, δείχνει πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και δεν υπογράφει το νέο συμβόλαιο που του έχουν προσφέρει οι «baggies».
Στην πολύ ευχάριστη θέση να υπολογίζει στην συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του έχοντας μονάχα έναν τραυματία βρίσκεται ο Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που σήμερα φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με φόρα από τη νίκη επί της Άρσεναλ οι «άγιοι».
Το μοναδικό... κακό για τη Λίβερπουλ στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ ήταν πως δεν πέτυχε περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε, όπως ανέφερε αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του μετά το 1-0 στο «Στάδιο του Φωτός», ο Μπρένταν Ρότζερς.
Πριν από έναν μήνα, η Άρσεναλ έφτασε κοντά σε μια εξευτελιστική ήττα στο «Μπριτάνια», βλέποντας τη Στόουκ να έχει πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος. Σήμερα, την υποδέχεται για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και θέλει να απαντήσει, με τον Μεσούτ Εζίλ πιθανότατα να επιστρέφει στην αποστολή!
Τον έχουμε συνηθίσει στο ψηλό παιχνίδι. Κάν' του σέντρα και... παρ' του την ψυχή. Όμως, ο Άντι Κάρολ δεν είναι μόνο για τις κεφαλιές. Κρύβει κι έναν βιρτουόζο μέσα του, όπως έγινε φανερό στο απίστευτο γκολ που πέτυχε στην ισοπαλία (1-1) της Γουέστ Χαμ με τη Σουόνσι στο «Liberty Stadium» για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.