«Πωλητήριο» σε Σισέ
Ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρηση του Παπίς Σισέ το ερχόμενο καλοκαίρι είναι η Νιούκαστλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Evening Chronicle».
Ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρηση του Παπίς Σισέ το ερχόμενο καλοκαίρι είναι η Νιούκαστλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Evening Chronicle».
Η καλή σεζόν που γίνεται στην Στόουκ μπορεί να προσελκύσει καλύτερους ποδοσφαιριστές, είτε με κανονική μεταγραφή είτε με την μορφή δανεισμού, σύμφωνα με τον Μαρκ Χιουζ.
Δεν βλέπεις τέτοιες πρωτοβουλίες κάθε μέρα! Οι ποδοσφαιριστές της Έβερτον, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους οπαδούς της ομάδας, αποφάσισαν να πληρώσουν μέρος των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ!
Την ώρα που βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν τον Τσάρλι Όστιν να ετοιμάζει βαλίτσες για τη νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ, Μπόρνμουθ, ο τεχνικός της ΚΠΡ, Κρις Ράμσεϊ, επεσήμανε πως ο Άγγλος στράικερ δεν φαίνεται να έχει τάσεις φυγής.
Όλο και πιο έντονο γίνεται, σύμφωνα με τη «Marca», το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 24χρονο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντένις Τσερίσεφ, που «βγάζει μάτια» με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν ως δανεικός στη Βιγιαρεάλ.
Σε στιγμή έντασης και όχι στον χαρακτήρα του Νάιτζελ Πίρσον, απέδωσε ο Σαμ Άλαρνταϊς τον καυγά του προπονητή της Λέστερ και τους χαρακτηρισμούς κατά δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-1) των «αλεπούδων» από την Τσέλσι.
Η μητέρα του Ένσλι Μέιτλαντ-Νάιλς, Τζουλ Νάιλς, χτύπησε μέλος του συλλόγου της Άρσεναλ και συνελήφθη από την Αστυνομία, αλλά λίγο αργότερα έμεινε ελεύθερη.
Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο Πετρ Τσεχ να πάρει την τελική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του, την ώρα που η «Mirror» αναφέρει πως Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ έχουν μοιρασμένες πιθανότητες απόκτησης του τερματοφύλακα της Τσέλσι.
Η Γουέστ Χαμ ήρθε σε πενταετή συμφωνία με την Umbro, η οποία θα ντύνει την ομάδα από την επόμενη σεζόν.
Ο Μοργκάν Σνιντερλίν δεν θα μπορέσει να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην Σαουθάμπτον για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.