Δύο στα δύο για την Μπόλτον
Στη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 έφτασε η Μπόλτον, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Γουίμπλεντον με 1-2.
Στη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 έφτασε η Μπόλτον, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Γουίμπλεντον με 1-2.
Πεπεισμένος ότι δεν θα αποτελεί έκπληξη για εκείνον αν μία μεταγραφή κοστίσει στο άμεσο μέλλον 200 εκ. λίρες, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.
Βελτιώθηκε και πήρε αποτέλεσμα. Η Στόουκ ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και χάρη στο εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Σακίρι έφυγε από την έδρα της Μίντλεσμπρο με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).
Η Γουότφορντ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Σαουθάμπτον. Δέχθηκε έντονη πίεση, έμεινε με δέκα παίκτες αλλά τελικά απέσπασε το 1-1.
Σε μία αυστηρή παρατήρηση προχώρησε ο προπονητής της Σάντερλαντ, Ντέιβιντ Μόγιες, απέναντι στον Αντνάν Γιανουζάι νουθετώντας τον να πάψει να βρίσκει αλλού τα αίτια για το γεγονός ότι φαίνεται να μην τον υπολογίζουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που αποκάλυψε στο βρετανικό Τύπο ο ίδιος ο 53χρονος κόουτς.
Επίσημη πρόταση 23 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα από τη Σάντος κατέθεσε η Λέστερ.
Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Σαΐντο Μπεραχίνο ενημέρωσε τη διοίκηση της Γουέστ Μπρομ πως θα παραμείνει και φέτος στο «Χόθορνς», κάτι που σημαίνει ωστόσο, ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει ως... ελεύθερος!
Aπρόβλεπτο και συναρπαστικό περιμένει το φετινό πρωτάθλημα ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος πιστεύει πως η ύπαρξη πολλών διεκδικητών θα φέρει πολλούς χαμένους βαθμούς.
Η καλύτερη απόδοση των παικτών της Χαλ ήταν η αιτία της ήττας (2-1) για τη Λέστερ, σύμφωνα με τον προπονητή των «αλεπούδων», Κλαούντιο Ρανιέρι.
Μπορεί να έχει υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, όμως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.