Ποκετίνο: «Δεν φοβήθηκα ποτέ για Γιορίς»
Σίγουρος πως στο τέλος δεν θα έχανε τον αρχηγό του, Ουγκό Γιορίς, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο.
Σίγουρος πως στο τέλος δεν θα έχανε τον αρχηγό του, Ουγκό Γιορίς, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο.
Όπως κάποιος ποδοσφαιριστής που πάει σε ένα ξένο πρωτάθλημα, έτσι, για τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, Γκαέλ Κλισί, και ο προπονητής του στους «πολίτες», Πεπ Γκουαρντιόλα, θεωρεί ότι δεν έχει βρει πλήρως τα... πατήματά του, για αυτό και η ομάδα, όπως δήλωσε ο Γάλλος μπακ, δεν έχει πιάσει το κορυφαίο για τις ικανότητές της επίπεδο απόδοσης.
Χωρίς να εντυπώνεται ο βασικός της σπόνσορας στο μπροστινό μέρος της φανέλας αναμένεται να αντιμετωπίσει στην «μπόξινγκ ντέι» (26/12) τη Λέστερ η Έβερτον.
Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας από την Πορτογαλία, η Στόουκ είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον, κατά τα φαινόμενα από τον Ιανουάριο, ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βίκτορ Λίντελεφ, σε πολύ πιο προνομιακή τιμή από τα 45 εκατομμύρια ευρώ που αναμένεται να δαπανήσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να τον φέρουν στο «Ολντ Τράφορντ».
Πανέτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σάντερλαντ για την αγορά του Ζερμέν Ντεφό, παρουσιάζεται από την σκανδαλοθηρική εφημερίδα, «Sun», η Γουέστ Χαμ.
Λίστα με τον μηνιαίο μισθό των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στην Ευρώπη δημοσιοποίησε η «Equipe», με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι ο πιο αδρά αμειβόμενος στην Πρέμιερ Λιγκ μπροστά από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Πρώτος στην Ευρώπη ο Λουίς Ενρίκε της Μπαρτσελόνα.
Καταστάσεις που θυμίζουν... στρατό έζησε προσφάτως ο νεαρός αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζο Γκόμεζ, ο οποίος αποκάλυψε με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ότι διέγραφε στο ημερολόγιό του τις ημέρες που απέμεναν, μέχρι να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας στο Μέλγουντ.
Ως μία από τις πιο σκοτεινές στιγμές στην καριέρα του χαρακτήρισε το διάστημα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας -εξαιτίας σκανδάλου- ο Σαμ Άλαρνταϊς.
Διόλου τυχαία είναι τελικά η παρουσία του Φρανκ Λάμπαρντ στο γήπεδο και τις προπονήσεις της Τσέλσι το τελευταίο διάστημα, αφού φαίνεται πως υπάρχουν συζητήσεις για να επιστρέψει στον σύλλογο και ν' αναλάβει πόστο!
Την άποψή του πως οι πλάγιοι μπακ της Τότεναμ, Κάιλ Γουόκερ (δεξιά) και Ντάνι Ρόουζ (αριστερά), αποτελούν το καλύτερο δίδυμο όλων των ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος, όσον αφορά τις αμυντικές πτέρυγες, εξέφρασε ο παλαίμαχος στόπερ των «σπιρουνιών», Τζόναθαν Γούντγκεϊτ.