Κατέθεσε πρόταση για Εντιντί η Λέστερ
Επίσημη πρόταση ύψους 15.5 εκατομμυρίων λιρών για τον απόκτηση του Γουίλφριντ Εντιντί από την Γκενκ κατέθεσε η Λέστερ σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «Het Laatste Nieuws».
Επίσημη πρόταση ύψους 15.5 εκατομμυρίων λιρών για τον απόκτηση του Γουίλφριντ Εντιντί από την Γκενκ κατέθεσε η Λέστερ σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «Het Laatste Nieuws».
Η 100η θα είναι η αποψινή εμφάνιση του Κρεγκ Ντόουσον στην Πρέμιερ Λιγκ, όσον αφορά τους γηπεδούχους, τις 150 συμμετοχές πιάνουν οι Χίτον και Άρφιλντ στη Μπέρνλι. Διαβάστε τις συνθέσεις των δύο ομάδων.
Στη Γαλλία για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση θα ταξιδέψει άμεσα ο Σαΐντο Μπεραχίνο, ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα της Γουέστ Μπρομ από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Με συχνές επισκέψεις της μητέρας του στο Μάντσεστερ συνεχίζει την προσπάθεια προσαρμογής στα νέα δεδομένα της ζωής και της καριέρας του στη Σίτι, ο Λιρόι Σανέ.
Για την απόκτηση του Σεάντ Κολάσινατς της Σάλκε ενδιαφέρεται η Στόουκ.
Το βραβείο «Φέρεντς Πούσκας» της FIFA για το καλύτερο γκολ που σημειώθηκε μέσα στο 2016 θα διεκδικήσει ο Ρόμπσον-Κανού, χάρη στο εξαιρετικό του τέρμα στην αναμέτρηση της Ουαλίας με το Βέλγιο στο Euro 2016. Δείτε τα δέκα καλύτερα γκολ της χρονιάς.
Την υπογραφή του σε νέο, πολυετές, συμβόλαιο με την Άρσεναλ έβαλε ο Έκτορ Μπεγερίν.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ανανέωση του συμβολαίου του Έκτορ Μπεγερίν, με την Άρσεναλ να λέγεται πως του υπερδιπλασίασε τον μισθό.
Αισιόδοξος πως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του θα έχει αίσιο τέλος εμφανίστηκε ο Χάρι Κέιν.