Επανέρχεται για Φόντε η Γιουνάιτεντ!
Η αποτυχία επίτευξης νέας συμφωνίας ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Ζοσέ Φόντε, κάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέφει δυναμικά για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού!
Η αποτυχία επίτευξης νέας συμφωνίας ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Ζοσέ Φόντε, κάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέφει δυναμικά για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού!
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Τότεναμ μετά από περίπου δύο μήνες τέθηκε ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ!
Ο Σάντι Καθόρλα πρόκειται να λείψει από την Άρσεναλ για διάστημα τριών μηνών, το γεγονός αυτό όμως δεν αναμένεται να επηρεάσει την δυναμική των «κανονιέρηδων», σύμφωνα με τον Γκλεν Χοντλ.
Με τη Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει απόψε τη Σέλτικ στο «κλείσιμο» των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα «έσταξε μέλι» για τον επιθετικό των Σκωτσέζων, Μούσα Ντέμπελε.
Λύση στο αγωνιστικό αδιέξοδο του Τζέιμς ΜακΚάρθι προτίθεται να δώσει η Κρίσταλ Πάλας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι σύντομα θα μπει στη μάχη της απόκτησής του!
Ως το πιο ωραίο γκολ που έχει πετύχει ποτέ στην επαγγελματική του σταδιοδρομία έχρισε ο Χέουνγκ-Μιν Σον το γυριστό του σουτ, με το οποίο έκανε το 2-0 υπέρ της Τότεναμ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (3/12) με αντίπαλο τη Σουόνσι.
Με αφορμή το αποψινό παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Βασιλεία στην ομώνυμη ελβετική πόλη (6/12, 21.45), ο Γκράνιτ Τσάκα μίλησε για την εξοικείωση του πλέον στο Λονδίνο και την νέα του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προσωρινή επιστροφή του στα παλιά του ... λημέρια!
Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει η Έβερτον, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Μέμφις Ντεπάι και Μόργκαν Σνέιντερλιν.
Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα του άλλοτε επικεφαλής σκάουτερ που ασχολείτο με τα τμήματα υποδομής της ΚΠΡ, Κρις Γκίλερ, ο οποίος απεβίωσε το 2004, όμως στη γενικότερη έξαρση των καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, το όνομά του εμφανίζεται αρκετά συχνά...
Αστείο ήταν, κατά τη γνώμη του προπονητή της Χαλ, Μάικ Φίλαν, το τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του και οδήγησε στην εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Μίντλεσμπρο που αφήνει τις «τίγρεις» εντός της «διακεκαυμένης ζώνης» παραμένοντας προτελευταία (19η) στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.