Νέο συμβόλαιο στη Μπόρνμουθ ο Φρέιζερ
Μέχρι το 2020 θα παραμείνει στη Μπόρνμουθ ο Ράιαν Φρέιζερ, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, διάρκειας 3,5 ετών.
Μέχρι το 2020 θα παραμείνει στη Μπόρνμουθ ο Ράιαν Φρέιζερ, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, διάρκειας 3,5 ετών.
Στην παραδοχή ότι δέχθηκε έντονες πιέσεις, ώστε να... ξεθάψει από τα κιτάπια του παρελθόντος τον άλλοτε κλασικό του πανηγυρισμό-ρομπότ, προέβη ο Πίτερ Κράουτς μετά τη λήξη του ισόπαλου (1-1) εντός έδρας αγώνα με την Έβερτον, όπου σημείωσε όντας ο γηραιότερος παίκτης που το πετυχαίνει, το 100στό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.
Το πρόβλημα που αποκόμισε ο ¶αρον Ράμσεϊ στο ντέρμπι με την Τσέλσι, τον θέτει εκτός μάχης για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Παρά το εμφατικό πέρασμα από την έδρα της Γουέστ Χαμ (4-0), ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έδειξε να μην... αιθεροβατεί, καθώς, όπως δήλωσε μετά την αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, η ομάδα του βρίσκεται ακόμη μακριά από το να πραγματοποιήσει ένα... αψεγάδιαστο παιχνίδι.
Πέταξε τα «βέλη» κατά της διαιτησίας, ισχυρίστηκε ότι οι κανονισμοί... διαφέρουν προς εκείνον και τα έβαλε και με τον δημοσιογράφο του BBC στο flash interview! Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό του μετά το 0-0 με τη Χαλ...
Το εγκώμιο του πρωταγωνιστή της νίκης (2-1) απέναντι στη Σαουθάμπτον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, «έπλεξε» ο προπονητής του στη Σουόνσι, Πολ Κλέμεντ, τονίζοντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Λίμπερτι» τη σωστή δουλειά που κάνει ο παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται το ίδιο αποτελεσματικά, όπως λέει, σε οποιαδήποτε θέση και αν του ζητήσει ο ίδιος να παίξει.
Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ απώλεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Χαλ, με τις δύο ομάδες να μένουν «άσφαιρες» (0-0) ως το τέλος και τον Μάρκο Σίλβα να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στον συμπατριώτη του Ζοσέ Μουρίνιο.
Το 1-1 φανερώθηκε ξανά! Στόουκ και Έβερτον έμειναν στο… αγαπημένο τους σκορ (4 φορές στις 6 τελευταίες συναντήσεις των δύο στο γήπεδο των «potters»), σε ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει και οι δύο!
Ισόπαλες με 0-0 αναδείχθηκαν Μίλγουολ και Γουόλσολ, σε ένα ματς που οι οπαδοί των δύο ομάδων θα ξεχάσουν σύντομα.
Ψυχρολουσία για τη Νιούκαστλ, η οποία παρά το γεγονός πως είχε τις ευκαιρίες, είδε την ΚΠΡ να της «κλέβει» το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2, μαζί με την ευκαιρία να ανέβει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ.