Τσαντλί για... αντί-Σίγκουρντσον στη Σουόνσι
Το ενδεχόμενο να κινηθεί για την περίπτωση του άσου της Γουέστ Μπρομ Νασέρ Τσαντλί, εξετάζει η Σουόνσι, σε περίπτωση που ο Γκίλφι Σίγκουρντσον αποχωρήσει από το «Λίμπερτι» για λογαριασμό της Έβερτον.
Το ενδεχόμενο να κινηθεί για την περίπτωση του άσου της Γουέστ Μπρομ Νασέρ Τσαντλί, εξετάζει η Σουόνσι, σε περίπτωση που ο Γκίλφι Σίγκουρντσον αποχωρήσει από το «Λίμπερτι» για λογαριασμό της Έβερτον.
Το πρώτο ντέρμπι εκτός συνόρων Μεγάλης Βρετανίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι τελείωσε με νικήτρια την πρώτη, που επικράτησε 2-0 χάρη σε τέρματα των δύο εκ των τριών επιθετικών της, Ρομέλου Λουκάκου και Μάρκους Ράσφορντ.
Για τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό της Εστουδιάντες Χουάν Φόιθ φέρεται πως ενδιαφέρεται η Τότεναμ, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.
Τέλος στην προετοιμασία της στην Αυστρία με νίκη έβαλε η Γουέστ Χαμ, που επικράτησε με σκορ 2-1 της Φούλαμ σε φιλική αναμέτρηση, και κοιτάει μπροστά εν όψει και της έναρξης της Πρέμιερ Λιγκ.
Στην Άστον Βίλα θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ο Κρίστοφερ Σαμπά, που ανακοινώθηκε μετά από αρκετό καιρό που πέρασε στον σύλλογο για να επιστρέψει και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.
Στο στόχαστρο των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ μπήκε ο Λέον Γκορέτσκα της Σάλκε, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο κύπελλο συνομοσπονδιών με την φανέλα της εθνικής Γερμανίας.
Ανεβαίνει κι άλλο! Η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της Νάμπι Κεϊτά και προσφέρει πλέον περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ στην Λειψία για να κάμψει τις αντιστάσεις της στο να τον παραχωρήσει.
Αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά, πως η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει κάθε διαθέσιμο τρόπαιο φαίνεται πως είναι ο Γάλλος αμυντικός μέσος των «μπλε», Ενγκόλο Καντέ.
Σε μια πολύ σημαντική απόφαση προχώρησε η Αφρικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (CAF) που μετακίνησε την διεξαγωγή του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής το καλοκαίρι και έτσι οι σύλλογοι δεν θα χάνουν σημαντικές μονάδες στο ρόστερ τους μεσούσης της σεζόν.
Αρνητική ήταν η απάντηση της Άρσεναλ στην πρόταση 16 εκατομμυρίων λιρών της Κρίσταλ Πάλας για τον Κάλουμ Τσέιμπερς, ωστόσο το θέμα δεν κλείνει εδώ.