Ο Σκόμινα στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άγιαξ!
Ο Νταμίρ Σκόμινα θα είναι ο «άρχοντας» του μεγάλου τελικού του Γιουρόπα Λιγκ στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άγιαξ.
Ο Νταμίρ Σκόμινα θα είναι ο «άρχοντας» του μεγάλου τελικού του Γιουρόπα Λιγκ στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άγιαξ.
Την πορεία της Στόουκ κλήθηκε να σχολιάσει ο Μαρκ Χιούζ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ, τονίζοντας πως ναι μεν η ομάδα του κάνει σταθερά βήματα προς τα εμπρός, ωστόσο μπορεί σίγουρα να εμφανιστεί αρκετά καλύτερη στην Πρέμιερ Λιγκ από τη νέα περίοδο.
Δημοσιεύματα από το «Νησί» αναφέρουν ότι μετά τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ είναι αυτή που προτίθεται να «ματσάρει» την τιμή του παίκτη, προορίζοντάς τον για αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες.
Το εγκώμιο της προσεχούς αντιπάλου της Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ, εν αναμονή του Κυριακάτικου μεταξύ τους αγώνα (14/5, 16.15), έπλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ, που τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του αλλά και ο ίδιος μπορεί να ανταπεξέλθει με την πίεση που υπάρχει, έστω και αν η θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος δεν έχει ακόμα «κλειδώσει»…
To βραβείο για τον καλύτερο προπονητή στην Πρέμιερ Λιγκ τον μήνα Απρίλιο παρέλαβε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο της Τότεναμ, με τον Χέουνγκ-μιν Σον να λαμβάνει την αντίστοιχη διάκριση για τους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ.
Συνήθως κάποιους τελικούς μπορείς να τους φανταστείς, σχετικά με το πως θα εξελιχτούν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αυτή τη φορά στην περίπτωση της κόντρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Αγιαξ, στο Europa League μοιάζει σχεδόν αδύνατο! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Έτοιμη να καταθέσει μία φιλόδοξη πρόταση στην πλευρά του Λούκας Λέιβα, φέρεται να είναι η νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ, Μπράιτον.
Σε ένα «κλειστό» κλαμπ ομάδων από την Ευρώπη θα επιχειρήσει να μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διεκδικώντας πλέον στις 24/5 το μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο που λείπει από το παλμαρέ της!
Την ώρα που ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Λέστερ, ο Κρεγκ Σέκσπιρ μίλησε για τη «δαιμονισμένη» προσεχή αντίπαλό του Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δεν άφησε ασχολίαστε τις κριτικές για τον τρόπο ποδοσφαίρου των δύο πιο πρόσφατων πρωταθλητών Αγγλίας.
Στο «τιμόνι» της Μπέρμιγχαμ θα βρίσκεται και από τη νέα χρονιά ο Χάρι Ρέντναπ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (12/5).