Τα μεταγραφικά πλάνα του Χάου
Με σχετική ευκολία φρόντισε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του αναφορικά με την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Με σχετική ευκολία φρόντισε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του αναφορικά με την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Σε συνέντευξη που έδωσε στους «Times», ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι ο επόμενος προπονητής που θα επιθυμούσε να αναλάβει μετά από εκείνον την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ δεν είναι άλλος από τον θρύλο της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ.
Να αφήσει πίσω η ομάδα του τη χθεσινή (18/5) εντός έδρας «βαριά» ήττα (6-1) από την Τότεναμ και να ολοκληρώσει τη χρονιά με μία νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπόρνμουθ (ξανά στο «Κινγκ Πάουερ») επιθυμεί ο προπονητής της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ.
Στην Τσέστερφιλντ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπράντλεϊ Μπάρι, ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.
Εμβρόντητος έμεινε με τα κατορθώματα του Χάρι Κέιν ο προπονητής του στην Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όπως ο ίδιος ο Αργεντινός δήλωσε μετά τη λήξη του εμφατικού 6-1 υπέρ των «σπιρουνιών» στο «Κινγκ Πάουερ» με αντίπαλο τη Λέστερ.
One season wonder. Αυτός ήταν ο τίτλος που του έδιναν. Έφτασε καλοκαίρι του 2017 και ο Χάρι Κέιν τους έχει κάνει να... κρύβονται όλους εκείνους που πίστεψαν πριν από δύο σεζόν ότι ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ ήταν ένας ακόμα από εκείνους που ξεπετάγονται για μια χρονιά και μετά χάνονται...
Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σεζόν 2016-2017 παρέλαβε ο Άντερ Ερέρα σε σχετική εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος για να τιμήσει τους διακριθέντες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ενίσχυση από Σκωτία για τη Μπάρνσλεϊ, η οποία απέκτησε από τη Σεντ Μίρεν τον Στίβι Μάλαν.
Στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στις 28 Μαΐου θα βρίσκονται Μπλάκπουλ και Έξετερ για να διεκδικήσουν την άνοδο στη Λιγκ 1. Τα πάντα στις δύο αποψινές αναμετρήσεις κρίθηκαν στο τέλος των καθυστερήσεων, αλλάζοντας δραματικά τις ισορροπίες και προσφέροντας απίθανο φινάλε!
Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ πέρασε ο Χάρι Κέιν πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ απέναντι στην Λέστερ, με την Τότεναμ να περνάει από το “King Power” με το εντυπωσιακό 6-1, που θα μπορούσε να πει κανείς πως είχε ύφος... τιμωρίας για το περσινό πρωτάθλημα που της στέρησε.