Γκολάρα στο Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Λιντς (video)
Δείτε το… φοβερό και τρομερό γκολ με το οποίο η Σέφιλντ Γουένσντεϊ προηγήθηκε στην αναμέτρηση με τη Λιντς.
Δείτε το… φοβερό και τρομερό γκολ με το οποίο η Σέφιλντ Γουένσντεϊ προηγήθηκε στην αναμέτρηση με τη Λιντς.
Πάνε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες από τότε, στις 29 Σεπτεμβρίου του 1981, που άφησε την τελευταία του πνοή ο Μπιλ Σάνκλι και η περιβόητη ρήση του «το ποδόσφαιρο δεν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό» έχει χρησιμοποιηθεί χιλιάδες φορές. Και φυσικά αποτελεί διαχρονικά το μόνο οφσάιντ που άφησε πίσω του αφού το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα παιχνίδι. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Δεκτική στο να ακούσει προτάσεις για την πώληση του ¶αρον Ράμσεϊ τον ερχόμενο Ιανουάριο είναι η ¶ρσεναλ, υπό τον φόβο του να χάσει τον παίκτη για το… τίποτα με το τέλος της σεζόν…
Ο Εντέν Αζάρ δεν χωρά στα στενά όρια του ποδοσφαιρικού μας πλανήτη, γιατί ο ίδιος έχει δημιουργήσει από μικρός το δικό του σύμπαν με τις δικές του αρχές και κανόνες. Το England365 σας παρουσιάζει τη διαδρομή της ζωής του ταλαντούχου Βέλγου που έφτασε σήμερα με την απόδοση του τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και στο Πρωτάθλημα, να φιγουράρει ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου.
Το ντεμπούτο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε σαν σήμερα, δεκατέσσερα χρόνια πριν (28/9/2004), απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γουέιν Ρούνεϊ.
Προετοιμασμένος για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Μπράιτον είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Τη νίκη, που θα την κάνει την πρώτη ομάδα που ξεκινάει σε επτά σερί νίκες μια αγωνιστική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, αναζητά η Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (29/9, 19:30).
Με απόλυτη σοβαρότητα αντιμετωπίζει τη νέα αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ (29/9, 19:30) για την Πρέμιερ Λιγκ ο Μαουρίτσιο Σάρι, περιμένοντας ένα διαφορετικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, σε σχέση με την προ διημέρου αναμέτρηση τους στο Λιγκ Καπ.
Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της επιστροφής του Κέβιν Ντε Μπρόινε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, όπως παραδέχτηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο… προειδοποίησε τον Πολ Πογκμπά ότι κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βάζει το «εγώ» του πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σχολίασε και την απόφασή του να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.