Το όνειρο της Φούλαμ κινδυνεύει να εξελιχθεί σε εφιάλτη
Μία χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες κινδυνεύει να εξελιχθεί στον απόλυτο εφιάλτη για τους Λονδρέζους που έχουν βρεθεί να δίνουν μάχη για την παραμονή τους.
Μία χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες κινδυνεύει να εξελιχθεί στον απόλυτο εφιάλτη για τους Λονδρέζους που έχουν βρεθεί να δίνουν μάχη για την παραμονή τους.
Ούτε να σκέφτεται δεν θέλει ο Μάρκο Βεράτι το ενδεχόμενο νέας απώλειας βαθμών από τη Λίβερπουλ, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι «τελικό» για την Παρί Σεν Ζερμέν!
Δήλωση… τακτικής ή η πραγματικότητα; Κανείς δεν ξέρει! Ο Μαουρίτσιο Σάρι υποστήριξε πως η Τσέλσι δεν μπορεί να πιάσει την Μάντσεστερ Σίτι, παρά την μικρή απόσταση των τεσσάρων βαθμών που χωρίζουν τις δύο ομάδες.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προτιμά να κοιτάζει το άμεσο μέλλον! Δεν θέλει κανείς από τους παίκτες του να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί το… back to back στους τίτλους, διότι θα αποσυντονιστεί! Όπως για παράδειγμα πέρυσι που όπως χαρακτηριστικά είπε ο Καταλανός: «Μας έλεγαν invincibles και τελικά… χάσαμε»!
Όπως το κάνει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες λίγο πριν της γιορτές, η Άρσεναλ έστειλε κασκόλ σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας, με τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του καθενός ραμμένο πάνω!
Ακόμα πιο ευχάριστα νέα από την κατάσταση του Γκλεν Χοντλ, ο οποίος από την Παρασκευή έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι του ώστε ν' αναρρώσει πλήρως μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί πριν από περίπου έναν μήνα...
Την πεποίθησή του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται στην τετράδα μέσα στον Δεκέμβρκιο εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε παράλληλα πως η ομάδα του είναι πλήρης για την αναμέτρηση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.
Εκτός δράσης έως και τους επόμενους τρεις μήνες θα μείνει ο Μπενζαμάν Μεντί μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη μετά την ζημιά στον μηνίσκο.
Χωρίς τον Άνταμ Λαλάνα θα παραταχθεί κόντρα στην Γουότφορντ η Λίβερπουλ, που ωστόσο θα έχει στην διάθεσή της τον Τζόρνταν Χέντερσον.
Μιλάμε για τρεις συλλόγους πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού στερεώματος. Συνολικά αριθμούν 58 πρωταθλήματα,42 κύπελλα και 5 ευρωπαϊκούς τίτλους. Η απάντηση που θα έδινε κάποιος ίσως να ήταν αρκετά σύνθετη. Από την μια ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης τόσο των ερυθρολεύκων όσο και της Φόρεστ. Από την άλλη, Ολυμπιακός και Άρσεναλ αναμετρούνται πολύ συχνά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Ποια είναι, όμως, η απάντηση;