Ανακοίνωσε Ραμαντάν η Χάντερσφιλντ
Στην μεταγραφή του Ραμαντάν Σομπί από την Στόουκ προχώρησε η Χάντερσφιλντ.
Στην μεταγραφή του Ραμαντάν Σομπί από την Στόουκ προχώρησε η Χάντερσφιλντ.
Στην Στόουκ έστειλε τον Μπένικ Αφόμπε μετά τον δανεισμό του Ραούλ Χιμένεθ από την Μπενφίκα η Γουλβς.
Με πρόβλημα ταξίδεψε στην Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μάρκους Ράσφορντ, που χτύπησε σε προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας και ενδεχομένως να χάσει ακόμη και το πρώτο παιχνίδι των ομίλων, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος.
Τον σχεδιασμό της ενόψει της πρώτης της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την κατάκτηση της Τσάμπιονσιπ συνεχίζει η Γουλβς, η οποία ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Ραούλ Χιμένεθ από την Μπενφίκα.
Τις προβλέψεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας έκανε ο Εντέν Αζάρ, που εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η εθνική Βελγίου θα καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο επικρατώντας της Αγγλίας.
Έτοιμος να αποχωρήσει από την Έβερτον για λογαριασμό της DC United είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, με την έλευση του Μάρκο Σίλβα στον σύλλογο να μην έχει αλλάξει την κατάσταση για τον ποδοσφαιριστή.
Αν και ακόμα θεωρείται αμφίβολος με το πρόβλημα στον ώμο για την πρεμιέρα της Αιγύπτου στο φετινό Μουντιάλ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλησε να διαβεβαιώσει το αιγυπτιακό έθνος και τους συμπατριώτες του πως θα κάνει τα πάντα για τη φανέλα με το εθνόσημο...
Η Γουότφορντ έμαθε καλά τα χαρακτηριστικά του Ζεράρ Ντεουλοφέου προτού προχωρήσει στην απόκτησή του έναντι 13+4 εκατ.ευρώ από τη Μπαρτσελόνα. Μεγαλύτερη συνεισφορά στο παιχνίδι από κάθε άλλον συμπαίκτη του είχε πέρυσι στους «hornets».
Τον 23χρονο εξτρέμ, Τζος Μέρφι, απέκτησε από τη Νόριτς η Κάρντιφ, πραγματοποιώντας την πρώτη καλοκαιρινή της κίνηση μετά και την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Στο κενό έπεσαν οι πρώτες προσπάθειες της Μάντσεστερ Σίτι να πείσουν τον Ραχίμ Στέρλινγκ να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.