Στην εθνική Βραζιλίας ο Ριτσάρλισον!
Την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα των Ανδρών της Βραζιλίας έλαβε ο Ριτσάρλισον!
Την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα των Ανδρών της Βραζιλίας έλαβε ο Ριτσάρλισον!
Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που την θέλουν να κινείται για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν προχώρησε η Παρί Σεν Ζερμέν.
Τις 50 εντός έδρας ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ συμπλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Στην πρώτη 20άδα των παικτών με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ μπήκε ο Χάρι Κέιν!
Δεν έχει ξαναγίνει! Τόσο βαριά ήττα μπροστά στο κοινό του δεν την περίμενε! Η άλωση του «Ολντ Τράφορντ» από την Τότεναμ (3-0) πέρασε στην ιστορία ως το πιο μεγάλο… σοκ του Ζοσέ Μουρίνιο σε εντός έδρας αναμετρήσεις!
Τέτοια… στραβή εκκίνηση έχει ξανασυμβεί! Πριν από 26 ολόκληρα χρόνια! Και τότε, στην πρώτη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ξεκινήσει με δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με γκρίνιες, μουρμούρες και αμφισβήτηση!
Δεν άντεξε! Ο Ζοσέ Μουρίνιο αισθάνθηκε… άβολα στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Τότεναμ (3-0), και αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος με ατάκα «φωτιά»!
Κινήσεις που δεν είχε κάνει ξανά κι ένα παντελώς ανέκφραστο πρόσωπο για αρκετά δευτερόλεπτα, φανέρωσαν έναν διαφορετικό Ζοσέ Μουρίνιο στο φινάλε της βαριάς ήττας (3-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ.
Η Τότεναμ για πρώτη φορά από την Πρωτοχρονιά του 2014 σκόραρε στο «Ολντ Τράφορντ» και πήρε τεράστια νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το τελικό 3-0, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ομάδα του «special one» στο δεύτερο ημίχρονο! Σε πολύ δύσκολη θέση ο Μουρίνιο, δυο φορές βρήκε δίχτυα ο ανεβασμένος Λούκας Μόουρα, σκόραρε ξανά τον Αύγουστο ο Κέιν με την πρώτη του τελική στο ματς!
Όχι μόνο δεν τον έβγαλε εκτός πλάνων, αλλά του άφησε και το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έβαλε κανονικά τον Ούγκο Γιορίς στη θέση κάτω απ΄τα δοκάρια στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξήγησε πως ήταν μια πράξη στήριξης προς ένα παιδί που ναι μεν έκανε μεγάλο λάθος, αλλά το κατάλαβε πολύ καλά και μετάνιωσε...