Ο ξάδερφος του αφεντικού της Σίτι παίρνει την Ντέρμπι Κάουντι!
Ο Σεΐχης Καλέντ, ξάδερφος του Σεΐχη Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι, είναι έτοιμος να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ντέρμπι Κάουντι!
Ο Σεΐχης Καλέντ, ξάδερφος του Σεΐχη Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι, είναι έτοιμος να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ντέρμπι Κάουντι!
Απόφαση με ρίσκο που του άλλαξε όλη την καριέρα και ένας μοναδικός τρόπος παιχνιδιού που... κοιτάζει προς το μέλλον. Ο Ταρίκ Λάμπτεϊ σκόραρε το πρώτο του τέρμα στη Premier League με τα χρώματα της Μπράιτον και το England365 σας παρουσιάζει το απόλυτο φουλ-μπακ του Νησιού.
Πιάνοντας τη 200άρα στα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τότεναμ, ο Χάρι Κέιν κοιτάζει μόνο ψηλά και βλέπει πόσα γκολ χρειάζεται για να πιάσει την απόλυτη κορυφή των σκόρερ στον λονδρέζικο σύλλογο!
Ο μεγάλος άτυχος στο «κορόιδο» της προπόνησης της Λίβερπουλ το απόγευμα της Πέμπτης ήταν ο Τζο Γκόμες που δέχθηκε και «ποδιά» αλλά και χτύπημα... στην οικογένεια!
Ο Χάρι Κέιν έκανε την αρχή στο σκοράρισμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα της Τότεναμ πριν από 9 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2011, όταν τότε έκανε μόλις την 3η του εμφάνιση στο Γιουρόπα Λιγκ! Εν έτει 2020, έφτασε στα 200 γκολ με τη φανέλα του λονδρέζικου κλαμπ και φυσικά σκόραρε και είχε και ασίστ στο ματς με την Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία...
Τρία στα τρία για τις αγγλικές ομάδες το βράδυ της Πέμπτης στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Λέστερ και Άρσεναλ συνέχισαν με το απόλυτο στην 3η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης φτάνοντας σε πολύ μεγάλες νίκες επί των Μπράγκα (4-0) και Μόλντε (4-1) αντίστοιχα. Με τον Κέιν να φτάνει στα 200 τέρματα με τη φανέλα της Τότεναμ τα «σπιρούνια» επικράτησαν 3-1 της Λοντογκόρετς.
Ο Πορτογάλος έχει «κουμπώσει» απίστευτα στη Λίβερπουλ δίχως να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και ο Κλοπ θα πρέπει να σκεφτεί ξανά ότι ο Ζότα θα πρέπει να εμφανιστεί με φανέλα βασικού αντί του Ρομπέρτο Φιρμίνο στην επίθεση. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είχε επαφή με τους εκπροσώπους του Μαουρίσιο Πότσετίνο για... παν ενδεχόμενο, όπως αναφέρει η Manchester Evening News μετά και την ήττα (2-1) των «κόκκινων διαβόλων» από την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία!
Ο Μπρούνο Φερνάντες βρέθηκε στη χειρότερη βραδιά του από τη μέρα που αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απέναντι στην Μπασακσεχίρ το μόνο που έκανε ήταν να χάνει την κατοχή της μπάλας και ν' απογοητεύεται!
Αδιανόητα κακή ήταν η αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γι' ακόμα μια φορά και η κατάσταση την οποία αντίκρισε ο κόσμος της ομάδας στα δυο γκολ της Μπασακσεχίρ ήταν... πραγματικά εξοργιστική.