Κορυφαίος και για την Πρέμιερ ο Αλεξάντερ – Άρνολντ!
Έχοντας κερδίσει το βραβείο για τη Λίβερπουλ, ο Αλεξάντερ – Άρνολντ αναδείχθηκε κορυφαίος και για ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Νοέμβριο!
Έχοντας κερδίσει το βραβείο για τη Λίβερπουλ, ο Αλεξάντερ – Άρνολντ αναδείχθηκε κορυφαίος και για ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Νοέμβριο!
Το συμβόλαιο του Ζοάο Κανσέλο θέλει να ανανεώσει η Μάντσεστερ Σίτι, με τον πορτογάλο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη.
Σαν σήμερα, πριν από 5 χρόνια, ο Τζέιμι Βάρντι πετύχαινε το πρώτο του χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα στη νίκη της Λέστερ με 4-2 και έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης μετά τον Λιονέλ Μέσι που πετύχαινε κάτι τέτοιο. Έκτοτε, το έκανε ξανά…
Η UEFA θέλει ιδανικά να έχει γίνει το ματς μέχρι το τέλος του έτους. Είναι πιθανό να πάει και για Γενάρη. Η Ρεν «γκρινιάζει» και ζητάει ακύρωσης της αναμέτρησης, η Τότεναμ παλεύει με τον Covid και η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη.
Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει με τη Μπρέντφορντ να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τη Γουότφορντ σε παιχνίδι πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας συναντηθεί σε όλες τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και στα FA και Λιγκ Καπ.
Το συμβόλαιο του Ρούντιγκερ λήγει το καλοκαίρι του 2022 και οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν, με την Τσέλσι να μην έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση της υπάρχουσας συμφωνίας.
Το αρνητικό αποτέλεσμα (1-0) στο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν θολώνει καθόλου τη λάμψη που εισέπραξαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης. Με 8 παίκτες που έχουν αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν τα «σφυριά», δυο ποδοσφαιριστές έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με το ανδρικό τμήμα και 5 βρέθηκαν για πρώτη φορά σε αρχικό σχήμα σε ευρωπαϊκό ματς.
Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν αυτός που αποφάσισε ποιος θα γίνει το «κορόιδο» στην προπόνηση της Λίβερπουλ, αποδεικνύοντας την άριστη σχέση του με τους συμπαίκτες του, ενώ τους μαθαίνει και την παραδοσιακή λέξη «μαλ@@@».
Στην αναμέτρηση της Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, η Σαμ Κερ έριξε στο έδαφος έναν εισβολέα και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Ο σύλλογος του Λονδίνου έκανε γνωστό πως ο οπαδός αποβλήθηκε από το γήπεδο για τα μελλοντικά παιχνίδια.
Η Λέγκια Βαρσοβίας είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα απέναντι στη Σπαρτάκ και να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Conference League, στέλνοντας τη Λέστερ στα play-off του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ο Τόμας Πέκχαρτ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 90+8’.