Οι Μαχρέζ και Μπενραχμά άλλαξαν το ξανθό μαλλί λόγω… Αλγερίας (pics)
Ο προπονητής της εθνικής Αλγερίας, Τζαμέλ Μπελμαντί ζήτησε από τους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ να αλλάξουν κόμμωση καθώς δεν του άρεσε το ξανθό μαλλί.
Ο προπονητής της εθνικής Αλγερίας, Τζαμέλ Μπελμαντί ζήτησε από τους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ να αλλάξουν κόμμωση καθώς δεν του άρεσε το ξανθό μαλλί.
Ο άκομψος τρόπος ενός οπαδού που προσπάθησε να βγει μία φωτογραφία με τον Φαν Ντάικ την ώρα που εκείνος έκανε δηλώσεις, ήταν η αιτία για να εκνευριστεί ο Ολλανδός.
Ο Σαούλ το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στο Λονδίνο και βρέθηκε αμέσως στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι όπου φόρεσε τα μπλε για πρώτη φορά και φωτογραφήθηκε ως νέο μέλος των «μπλε» της αγγλικής πρωτεύουσας.
Απουσίασε από το φιλικό αγώνα της εθνικής Ελβετίας με την Ελλάδα και παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει το παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία την Κυριακή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Μπορεί να αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι και η Ιρλανδία να προηγήθηκε στο ημίχρονο, όμως ο CR7 με δύο δικά του τέρματα ανέτρεψε το σκορ και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων.
Το νέο απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο συμπαίκτης του, Μπρούνο Φερνάντες, τερματίζοντας ένα σερί 6 εύστοχων εκτελέσεων, με το τελευταίο χαμένο πέναλτι του Πορτογάλου με το εθνόσημο να έρχεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 απέναντι στο Ιράν.
Το προφανές επιβεβαίωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που στάθηκε στον ρόλο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τις συζητήσεις τους ώστε να καταφέρει να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Σαούλ που παραδέχθηκε ότι τα τελευταία χρόνια δεν είχε καταφέρει να βγάλει στο γήπεδο τον πραγματικό του εαυτό, ανέφερε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, αν και τονίζει ότι του είναι ευγνώμων και του χρωστάει τα πάντα...
Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ένοχος για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια καθώς λίγες εβδομάδες νωρίτερα του αφαιρέθηκαν λόγω υπερβολικής ταχύτητας.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση ύψους 18 εκατ. λιρών της Γιουνάιτεντ για τον Κίεραν Τρίπιερ και έτσι ο δανεισμός του Νταλότ στη Ντόρτμουντ «ακυρώθηκε».