Θετικός να αναλάβει την Άστον Βίλα ο Τζέραρντ
Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Άστον Βίλα μετά και την απόλυση του Ντιν Σμιθ.
Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Άστον Βίλα μετά και την απόλυση του Ντιν Σμιθ.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μικέλ Αρτέτα στο SkySports, αναφέρθηκε και στον Αρσέν Βενγκέρ, τον άνθρωπο που τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με την προπονητική, ζητώντας όμως να είναι πιο κοντά στην ομάδα και τους παίκτες.
Ο Φιλ Φόντεν έδειξε πως πήγε στην εθνική Αγγλίας με φόρα απ' όσα εντυπωσιακά κάνει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και πρόσφερε γκολ για τα highlights της πρώτης προπόνησης των «τριών λιονταριών» ενόψει των τελευταίων αγώνων των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022.
Ο Μάρκους Ράσφορντ έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής Αγγλίας και με την ευκαιρία παρέλαβε και το παράσημό του ως MBE από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Είχε ήδη σκοράρει σε άλλα δυο παιχνίδια απέναντι στη Λίβερπουλ. Μάλιστα, είχε βάλει μπροστά στο σκορ την Γουέστ Χαμ, ωστόσο, οι «κόκκινοι» έβρισκαν τον τρόπο ν' αντιδράσουν. Τώρα όμως, ο Πάμπλο Φορνάλς για πρώτη φορά συνδύασε γκολ με νίκη της ομάδας του απέναντι στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ!
Μετά από εκείνο το 5-0 από την Σίτι και την ομάδα που φαινόταν παντελώς διαλυμένη στον αγωνιστικό χώρο, η Άρσεναλ έχει κάνει τέτοια αντεπίθεση που θα μπορούσε να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε από την 4η αγωνιστική της φετινής σεζόν.
Ίσως να επιστρέψει με το νέο έτος ο Πολ Πογκμπά μετά τον μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε σε προσπάθειά του να σουτάρει στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, το απόγευμα της Δευτέρας!
Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον Άντζελο Ογκμπόνα που έχει υποστεί ζημιά στον χιαστό όπως γνωστοποίησε η Γουέστ Χαμ το πρωί της Τρίτης. Αρκετούς μήνες θα μείνει εκτός πλέον ο Ιταλός αμυντικός...
Η Λίβερπουλ έφτιαξε ένα πανέμορφο βίντεο γεμάτο χρώματα, λάμψη και Χριστουγεννιάτικη διάθεση για τα προϊόντα της μπουτίκ της, με τους Φαν Ντάικ, Φιρμίνο και Γκόμες να βοηθούν για τη δημιουργία του φετινού παραμυθιού της καλύτερης εποχής του χρόνου.
Τη στιγμή που όλα δείχνουν να καταρρέουν για εκείνον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδωσε σε όλους μια εβδομάδα άδεια κι έφυγε για την πατρίδα του προκειμένου να δει την οικογένειά του και να αποφορτιστεί.