Χατ-τρικ και… μαγεία από τον Πούλισικ με τις ΗΠΑ! (vid)
Ο Κρίστιαν Πούλισικ σκόραρε τρεις φορές, πετυχαίνοντας χατ-τρικ με τις ΗΠΑ κόντρα στον Παναμά, με το τελευταίο τέρμα του να υπενθυμίζει στον κόσμο πως ο Αμερικανός διαθέτει τεράστια ποιότητα.
Ο Κρίστιαν Πούλισικ σκόραρε τρεις φορές, πετυχαίνοντας χατ-τρικ με τις ΗΠΑ κόντρα στον Παναμά, με το τελευταίο τέρμα του να υπενθυμίζει στον κόσμο πως ο Αμερικανός διαθέτει τεράστια ποιότητα.
Παίζοντας για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο στο «Ολντ Τράφορντ», η γυναικεία ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε και η αιτία για καταγραφή ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για φέτος στο πρωτάθλημα!
Ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κάνουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ανανεώσει κάνουν οι φίλοι της Λίβερπουλ, με το τελευταίο δημιούργημά τους να είναι μία τοιχογραφία, με τον Αιγύπτιο να πανηγυρίζει!
Μερικά χρόνια προτού τελικά φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε βρίσει αισχρά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δίχως καν να του μιλήσει στο τηλέφωνο, όταν ο Σκωτσέζος θρύλος ήθελε να μιλήσει στον τότε 14χρονο ποδοσφαιριστή για να τον πάρει στα τμήματα υποδομής των «κόκκινων διαβόλων»!
Η αγορά ενός επιθετικού «κλάσης» είναι προτεραιότητα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν ως πρώτο τους στόχο τον Χάρι Κέιν!
Ο Χάρι Μαγκουάιρ προκάλεσε τον εκνευρισμό και την απορία του Τζόρνταν Χέντερσον όταν κατέστρεψε το «κορόιδο» των διεθνών στην προπόνηση της εθνικής Αγγλίας...
Άνδρες και γυναίκες στην Τσέλσι αφήνουν στην άκρη την αβεβαιότητα και όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά, μπαίνουν στο γήπεδο για να τιμήσουν τη φανέλα που φορούν και έχουν καταφέρει να καταγράψουν σερί νικών που αποτυπώνουν έναν ενωμένο σύλλογο!
Η νέα αναποδιά για τον Πάτρικ Μπάμφορντ θα του στερήσει άλλον ενάμιση μήνα δράσης, αφού για περίπου 6 εβδομάδες δεν θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Τζέσι Μαρτς στην Λιντς.
Πάει να κάνει μεγάλο «μπαμ» με τον Μάρκους Ράσφορντ η Άρσεναλ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, μιας και ο Άγγλος θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ο μεγαλύτερος πόθος του Γουέιν Ρούνεϊ στην προπονητική και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο επέλεξε ν' ασχοληθεί με αυτό, είναι για να βρεθεί κάποια μέρα ξανά στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να την βοηθήσει να γίνει ξανά σύλλογος των επιτυχιών.