Σέντρα ο Γιαννούλης, γκολ ο Τζόλης στο φιλικό της Νόριτς (vid)
Ελληνική συνεργασία με «σερβίρισμα» από τον Δημήτρη Γιαννούλη και γκολ από τον Χρήστο Τζόλη στο 2-0 της Νόριτς στο εκτός έδρας φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην King's Lynn Town.
Ελληνική συνεργασία με «σερβίρισμα» από τον Δημήτρη Γιαννούλη και γκολ από τον Χρήστο Τζόλη στο 2-0 της Νόριτς στο εκτός έδρας φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην King's Lynn Town.
Η Γουλβς ανακοίνωσε την προθήκη του Ιρλανδού αμυντικού από την Μπέρνλι, Νέιθαν Κόλινς, πληρώνοντας ένα ποσό που αγγίζει τις 20 εκατομμύρια λίρες.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φιλικό προετοιμασίας στη Ταϊλάνδη και ο Μπρούνο Φερνάντες σήκωσε τον πρώτο (ανεπίσημο) τίτλο της σεζόν αλλά και τον τελευταίο τα τελευταία πέντε χρόνια.
Η Νιούκαστλ σκοπεύει να καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσης του Αλεξάντερ Ισάκ της Ρεάλ Σοσιεδάδ που φτάνει τις 76 εκατομμύρια λίρες!
Η Λίβερπουλ γνώρισε πολύ βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0, με τον Ντάργουιν Νούνιες να έχει χρυσή ευκαιρία για να σκοράρει στο ντεμπούτο του αλλά να μην την αρπάζει.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε την Λίβερπουλ με 4-0 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στο Μπανγκόνγκ της Ταϊλάνδης για να πάρει μία άτυπη ρεβάνς από το 9-0 (0-5 και 4-0) της περασμένης σεζόν στη Premier League. Εποχή Τεν Χαγκ με το δεξί για τους «κόκκινους διαβόλους», σε αντίθεση με την... Λίβερπουλ του Κλοπ που έκανε δέκα αλλαγές στο πρώτο μισάωρο.
Η Τσέλσι έχει βάλει ψηλά στη λίστα της το όνομα του Σερτζ Γκνάμπρι που αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου.
Γαλλικό ρεπορτάζ κάνει λόγο για θετική έκβαση στις επαφές της Τσέλσι με την πλευρά του Καλιντού Κουλιμπαλί και για μεταγραφή που θα κοστίσει 40 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλε» προκειμένου να πάρουν το «ok» της Νάπολι.
Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ παίζουν στην Μπανγκόγκ το σπουδαίο μεταξύ τους ματς που πήρε τον χαρακτηρισμό «φιλικό», αλλά ουδέποτε θα είναι τέτοιο στον αγωνιστικό χώρο, στην ιστορία των αναμετρήσεών τους. Ο Φάμπιο Καρβάλιο με φανέλα βασικού για την ομάδα του Κλοπ, απών ο Μαγκουάιρ και αρχηγός ο Μπρούνο Φερνάντες για τους «κόκκινους διαβόλους».
Ο Τιάγκο δεν άντεξε και μπροστά στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Λίβερπουλ έκανε χαβαλέ στον Μοχάμεντ Σαλάχ για τις φωτογραφίες που βάζει συνεχώς ο Αιγύπτιος επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς του στα social media.