Teams » LUTON-TOWN

15.09.2022 | 21:34

Επέστρεψε στα γκολ ο Κριστιάνο, πήρε το πρώτο ευρωπαϊκό τρίποντο μετά από 10 μήνες η Γιουνάιτεντ!

Σοβαρή και έτοιμη να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Σέριφ Τίρασπολ ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με μία μεστή εμφάνιση, πέρασε νικηφόρα από τη Μολδαβία με 2-0, στην 2η αγωνιστική του Europa League. Πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο φέτος,  πρώτο «διπλό» των Άγγλων στην Ευρώπη μετά από 10 μήνες και παρθενική νίκη για τον Έρικ Τεν Χαγκ με τη νέα του ομάδα, εκτός «Νησιού»!

15.09.2022 | 18:56

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπεν Φόρστερ με 500+ συμμετοχές στην Αγγλία!

Τέλος σε μία καριέρα με πολλές συμμετοχές και σπουδαίες επεμβάσεις έβαλε ο Μπεν Φόρστερ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο, με την Γουότφορντ να αποτελεί την τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε!

15.09.2022 | 18:19

«Χάαλαντ, καλύτερα να σκοράρεις, παρά να κάνεις δηλώσεις» (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε ξανά. Το έκανε και πάλι, ακόμη και απέναντι στην πρώην ομάδα του και αποτελεί τον βασικό λόγο που η Μάντσεστερ Σίτι έκανε και επίσημα, το 2Χ2 στο Champions League. Όταν όμως του ζητήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική του κατάσταση, μπερδεύτηκε. Μάλλον ο Νορβηγός, έχει μάθε περισσότερο να σκοράρει, παρά να… μιλάει!

15.09.2022 | 18:03

Όλνταμ: Η μοναδική ομάδα της Premier League που παίζει στη National League, απέλυσε τον προπονητή της!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Όλνταμ αποτελεί και επίσημα ο Τζον Σέρινταν, με τη μοναδική ομάδα που έχει αγωνιστεί στην Premier League και τώρα βρίσκεται σε μη επαγγελματική κατηγορία, να αλλάζει τον προπονητή της μετά από 29 αναμετρήσεις!

15.09.2022 | 14:49

Χάαλαντ: Ο κορυφαίος στη συχνότητα σκοραρίσματος στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Συγκρίνοντας σκόρερ με τουλάχιστον 20 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να... ταΐζει σκόνη ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε βραδιές που κουνήθηκε το σεντόνι.  

15.09.2022 | 13:06

Η εποχή Πότερ στην Τσέλσι ξεκίνησε με… γκολ Άγγλου μετά από 14 χρόνια, και το ποτήρι είναι μισογεμάτο!

Το περίμενε 47 ολόκληρα χρόνια και το όνειρο του Γκρέιαμ Πότερ επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Αγωνίστηκε στο Champions League, φόρεσε κοστούμι και κοούτσαρε την Τσέλσι απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, στην 2η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και το ερώτημα είναι… Κρατάμε το αποτέλεσμα ή κρατάμε το στατιστικό που έκανε πράξη, όντας ο πρώτος μετά τον Αντόνιο Κόντε που σκοράρει και ο μοναδικός μετά τον Σκολάρι, που βλέπει Άγγλο να βρίσκει δίχτυα πρώτος, για χάρη του στο ντεμπούτο του;