Κλοπ: «Δεν υπάρχει εξήγηση, απολογούμαι…»
Απογοητευμένος ήταν μετά τη νέα ήττα της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δήλωσε πως δεν μπορεί να εξηγήσει την κατάσταση της ομάδας του και το αγωνιστικό της πρόσωπο στο «Μολινό»!
Απογοητευμένος ήταν μετά τη νέα ήττα της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δήλωσε πως δεν μπορεί να εξηγήσει την κατάσταση της ομάδας του και το αγωνιστικό της πρόσωπο στο «Μολινό»!
Η Γουλβς έκανε την Λίβερπουλ να μην ξέρει από πού της έρχονταν όλα τα γκολ και έφτασε στο τελικό 3-0 για να βυθίσει τους «κόκκινους» στη θλίψη γι' ακόμα μια φορά και να βγει από την επικίνδυνη ζώνη! Με τους συνήθεις υπόπτους, Μπρούνο Φερνάντες και Ράσφορντ, η Γιουνάιτεντ έφτασε στο 2-1 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή από το πρώτο μέρος για την Λέστερ (4-2) κόντρα στην Άστον Βίλα, τριάρα η Μπρέντφορντ στην Σαουθάμπτον, στο 1-0 η Μπράιτον με την Μπόρνμουθ.
Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Έβερτον επί της Άρσεναλ στην 22η αγωνιστική της Premier League, με τον Σον Ντάις να λογίζεται ως ο απόλυτος ήρωας της εν λόγω επιτυχίας. Ντεμπούτο με νίκη, όπως άλλωστε συνηθίζει, και τέλος σε ένα αρνητικό σερί… 105 ημερών για τα «ζαχαρωτά»!
ΜακΝιλ το κόρνερ, Ταρκόφσκι την κεφαλιά, τεράστια νίκη για την Έβερτον! Με γκολ που θύμισε... Μπέρνλι, καθώς οι πρωταγωνιστές του αγωνίζονταν στους «clarets», ο Σον Ντάις έκανε θριαμβευτικό ντεμπούτο στον πάγκο των «ζαχαρωτών» και επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ για να της κάνει μεγάλο χουνέρι στην προσπάθεια διατήρησης της άνεσης στην κορυφή!
Στην βασική ενδεκάδα της Νόριτς βρίσκεται και πάλι ο Δημήτρης Γιαννούλης, την στιγμή που ο Χρήστος Τζόλης επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας του για το ματς απέναντι στη Μπέρνλι, για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο!
Όση εμπιστοσύνη προσφέρουν στον Γκρέιαμ Πότερ οι Τιάγκο Σίλβα και Μπενουά Μπαντιασίλ στα μετόπισθεν, άλλο τόσο ο κόουτς της Τσέλσι επέλεξε στο ματς με την Φούλαμ ν' ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δίχως όμως να βρει τη λύση για το γκολ...
Γεγονός είναι πλέον το πιο ακριβό ντεμπούτο στην ιστορία της Premier League. Αυτό του Έντσο Φερνάντες με την Τσέλσι, παρά το γεγονός πως οι «μπλε» έμειναν στο απόλυτο «μηδέν» εντός έδρας με τη Φούλαμ, για πρώτη φορά μετά το 2012. Τι έκαναν όμως οι υπόλοιποι «δαπανηροί» αυτής της λίστας; Ο Τζακ Γκρίλις είναι ο μόνος που έχασε, Λουκάκου και Άντονι σκόραραν κατά της Άρσεναλ με διαφορετικούς συλλόγους και ο Πολ Πογκμπά δεν εντυπωσίασε!
Όντας Παγκόσμιος Κυπελλούχος, είναι λογικό οι προκλήσεις πλέον να μην του προκαλούν άγχος. Και με αυτοπεποίθηση, αέρα και σιγουριά στον εαυτό του στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Έντσο Φερνάντες ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με τη μπλε φανέλα, παρά το τελικό 0-0 με την Φούλαμ το βράδυ της Παρασκευής.
Έχοντας περάσει τρομερά δύσκολους μήνες που χρειάζονταν και τεράστια πνευματική δύναμη, ο Ρις Τζέιμς αντίκρισε την συγκινητική στήριξη του κόσμου της Τσέλσι στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Φούλαμ.
Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τη φετινή σεζόν, ούσα αυτή τη στιγμή 9η με 29 βαθμούς έπειτα από 19 αγώνες. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη φετινή εικόνα της ομάδας του Μερσεϊσάιντ. Από την τεράστια αμυντική αστάθεια, μέχρι και την έλλειψη λύσεων και το ντεφορμάρισμα παικτών - κλειδιά στο κέντρο. Ιδιαίτερα εμφανής είναι όμως, η κατακόρυφη πτώση στην απόδοση του μεγάλου αστέρα της, Μοχάμεντ Σαλάχ.