Σε κανονικούς ρυθμούς Κεϊτά και Στάριτζ
Κανονικά στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ συμμετείχαν οι Ναμπί Κεϊτά και Ντάνιελ Στάριτζ.
Κανονικά στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ συμμετείχαν οι Ναμπί Κεϊτά και Ντάνιελ Στάριτζ.
Τους Χάρι Κέιν και Μοχάμεντ Σαλάχ προσπάθησε – ανεπιτυχώς εντέλει – να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή μεταγραφική περίοδο, αμέσως μετά την μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους!
Απέναντι στη Νάπολι το ερχόμενο Σάββατο (4/8) θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Άλισον Μπέκερ.
«Ζεστός» έδειξε να είναι ο Άλισον στην πρώτη του προπόνηση με τη Λίβερπουλ.
Για την ήττα στον περυσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τους στόχους της επόμενης σεζόν μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο «Goal».
Μπορεί στο Μίσιγκαν να μαζεύτηκαν πάνω από 100.00 άτομα για να παρακολουθήσουν το φιλικό ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο «πέταξαν τα λεφτά τους». «Δεν είναι καν η κανονική μου ομάδα», επανέλαβε ο Πορτογάλος, θέλοντας να μαζέψει το 4-1.
Πανικός προκλήθηκε στις ΗΠΑ για το φιλικό της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με πάνω από 100.000 άτομα να «κατηφορίζουν» για το γήπεδο και να φτάνουν τα φετινά επίπεδα προσέλευσης του Super Bowl.
Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το πρώτο τέρμα του Σερντάν Σακίρι – έστω και σε φιλικό αγώνα – με τη φανέλα της Λίβερπουλ, απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι όμως και... πρωτόγνωρο για τον Ελβετό, που έχει πετύχει παρόμοιο γκολ εξίσου μεγάλης δυσκολίας στο πρόσφατο παρελθόν…
Με… πειραματική εντεκάδα καθώς και πολλές αλλαγές, η Λίβερπουλ νίκησε με 4-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έπαιξε χωρίς αρκετούς παίκτες του βασικού της πυρήνα.
Το ενδιαφέρον των Τσέλσι και Λίβερπουλ συγκεντρώνει ο Έρικ Πούλισιτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.