Κλοπ: «Ποιος λέει ότι δεν σέβομαι τα Κύπελλα»;
Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν συμφωνεί με όσους θεωρούν ότι περνά σε δεύτερη μοίρα τους θεσμούς των Κυπέλλων. Το αντίθετο…. Υπολογίζει και μετρά το ίδιο όλες τις διοργανώσεις!
Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν συμφωνεί με όσους θεωρούν ότι περνά σε δεύτερη μοίρα τους θεσμούς των Κυπέλλων. Το αντίθετο…. Υπολογίζει και μετρά το ίδιο όλες τις διοργανώσεις!
Πλησιάζοντας ολοένα και πιο πολύ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ πλέον έχει μπει στο κόλπο για την κατάκτηση ενός... ρεκόρ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Ρεκόρ το οποίο και ανήκει στους θρυλικούς «Invincibles» της Άρσεναλ!
Τις ομάδες τις οποίες κατάφερε να... «πληγώσει», όσο καιρό βρίσκεται στην Αγγλία, αύξησε με τελευταίο... «θύμα» την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ χθες (2/1) ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος πλέον έχει σκοράρει απέναντι στις 22 από τις 25 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει.
Πάλι... καλά που υπάρχει και το “Άνφιλντ” για την Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έχει άλλο προβάδισμα πέραν του γηπέδου της στο ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας.
Στις περισσότερες πάσες της (από τότε που μετράει το OPTA) προχώρησε σε ένα παιχνίδι της στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ, η οποία ολοκλήρωσε 874 μεταβιβάσεις με την υπογραφή τόσο του Βίρτζιλ φαν Ντάικ όσο και αυτή του Τζο Γκόμες.
Ένα... χωρατό του Τζέιμι Κάραγκερ επανέφερε στην επικαιρότητα ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, που μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μίλησε για τον ανταγωνισμό με τον Άντι Ρόμπερτσον λέγοντας πως: «κανείς δεν θέλει να μεγαλώσει και να γίνει Γκάρι Νέβιλ».
Ήθελε, που λέτε, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να πιάσει στον «ύπνο» την άμυνα της Λίβερπουλ και να βγάλει αντεπίθεση! Οι ποδοσφαιριστές της λογάριασαν, όμως, χωρίς τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ…
Ο Άλισον κατέγραψε την 50η του εμφάνιση με τη φανέλα της Λίβερπουλ και κατάφερε, με το μηδέν παθητικό της ομάδας, να μπει στη λίστα με τους τερματοφύλακες που έχουν κρατήσει περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία τους!
Δεν διαφωνεί κανείς πως στο ποδόσφαιρο η συλλογικότητα και η ομαδικότητα είναι αυτή που φέρνει τους τίτλους. Ισχύει και για τη Λίβερπουλ, μόνο που- όπως σε κάθε μεγάλη ομάδα- έτσι και τους reds υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά. Το «Άνφιλντ» έχει το δικό του… Βασιλιά και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σαντιό Μανέ!
Δεν... γίνεται να το χάσει! Όλα φαίνεται να είναι υπέρ της Λίβερπουλ φέτος, μιας και το... γλίστρημα μοιάζει να την σιγοντάρει για επιστροφή στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος -και ενώ στο παρελθόν όλοι θυμούνται τι έγινε με τον Στίβεν Τζέραντ. Δύο φορές δεν μπόρεσαν να σταθούν στα πόδια τους οι φιλοξενούμενοι, και το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο για να επικρατήσει της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-0 και να συνεχίσει την τρελή του πορεία στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.